Vodafone Nederland start met vast internet voor kleinzakelijke markt

18/09/2007 14:50



Vodafone Libertel NV



Vodafone breidt dienstenpakket in de zakelijke markt aanzienlijk uit

Maastricht, 18 september 2007 - Vodafone Nederland start vandaag met vast internet voor de kleinzakelijke markt. De aansluiting en serviceverlening verloopt via Vodafone dochteronderneming TNF.

De keuze van Vodafone om ook vaste verbindingen aan te bieden past volledig in de internationale Mobile Plus strategie die vorig jaar bij de presentatie van de jaarcijfers bekend is gemaakt. Vodafone wil kunnen voldoen aan de totale communicatiebehoefte van een klant waarbij 'mobiel' centraal staat en 'vast' wordt aangeboden indien de klant dat wil. Een eerste stap die Vodafone Nederland hiertoe zette was de overname van The Network Factory (TNF) in november 2006.

TNF heeft al jarenlange ervaring met vaste internetverbindingen voor de zakelijke markt. De focus lag daarbij echter op IP-VPN verbindingen en managed services voor klanten in het MKB en Corporate segment. Het dienstenpakket wordt nu echter aanzienlijk uitgebreid met een product ook voor de kleinzakelijke markt. Bedrijven die vast internet via Vodafone afnemen, kunnen kiezen uit verschillende snelheden en servicelevels en opteren voor een groot aantal additionele diensten, waardoor ze een op maat gesneden pakket kunnen samenstellen. Een ADSL pakket met 5 e-mail adressen (met anti-spam filter), ruimte voor een eigen website, gratis installatie op locatie en gratis telefonische helpdesk is er al vanaf EUR 22,50 per maand.

Zakelijk Vast Internet van Vodafone is vanaf vandaag te verkrijgen via alle Vodafone Winkels, via vodafone.nl en via Telesales. In een later stadium zal het product ook via de Business Dealers en IT-resellers en via indirecte kanalen verkocht worden. Kijk voor meer informatie op vodafone.nl/vastinternet of op tnf.nl.

/ / / / / / / / / / / / /
Over Vodafone Libertel B.V.
Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het meest toonaangevende telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel 232 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 25 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 40 landen.