Gemeente Nederbetuwe


Wat is de staat van onze gemeente?

18 sep 2007

Graag uw oordeel!

Binnenkort ontvangen 1.200 willekeurig gekozen inwoners een brief met een vragenlijst over onze gemeente. Ook aan degenen die het gemeentehuis bezoeken zal worden gevraagd om een enquête in te vullen. Met als doel om te weten te komen hoe onze gemeente er op dit moment volgens u voor staat. Wij kunnen er vervolgens ons beleid op aanpassen.

Uw mening telt
Hoe denkt u over uw woonomgeving? Wat is uw oordeel over ons gemeentebestuur? Wat vindt u van de gemeentelijke regels? Wat vindt u van de dienstverlening aan onze loketten? Deze en andere vragen staan in de vragenlijst. Wij hopen van harte dat u meewerkt als u deze onder ogen krijgt.

Waardering
Door uw waardering te geven over een aantal aspecten van de gemeente kunnen wij op hoofdlijnen de 'Staat van onze gemeente' aangeven of anders gezegd: 'Hoe staat onze gemeente er op dit moment volgens u als inwoner voor?'. Ons beleid kan er vervolgens op worden aangepast.

Vergelijking
De vragenlijst `De Staat van de Gemeente' wordt ook in een aantal andere gemeenten aan inwoners voorgelegd, zodat wij onze `prestaties' als gemeente kunnen vergelijken met deze andere gemeenten.

Alvast onze dank voor uw medewerking.

Gemeente Neder-Betuwe | Burgemeester Lodderstraat 20 | 4043KM Opheusden | info@nederbetuwe.nl | www.nederbetuwe.nl | © gemeente Neder-Betuwe