Gemeente Haaksbergen

Voorbereidingen GemeenteKompas van start

Rond de komende jaarwisseling verschijnt weer de nieuwe uitgave van GemeenteKompas, de gemeentegids van Haaksbergen. De voorbereidingen voor deze uitgave zijn inmiddels alweer begonnen. Wijzigingen van adresgegevens kunnen nu doorgegeven worden.

De gids wordt uitgegeven en gedrukt door Hassink Drukkers uit Haaksbergen. Dit gebeurt uiteraard wel in nauwe samenwerking met de gemeentelijke afdeling Communicatie. De gemeente is verantwoordelijk voor de algemene informatie voorin de gids en Hassink voor een juiste vermelding van de adresgegevens van verenigingen, instellingen en organisaties. Wijzigingen van adresgegevens kan men doorgeven aan Hassink, bijvoorkeur via e-mail: mutaties@gemeentekompas.nl. . Wij verzoeken u uw wijzigingen voor 15 oktober aanstaande door te geven.

Fotowedstrijd

De gemeente houdt dit jaar samen met de uitgever van GemeenteKompas (de Haaksbergse gemeentegids) een fotowedstrijd waaraan iedereen kan meedoen. De mooiste (digitale) fotos worden in elk geval beloond met een plaats in de editie 2008 van GemeenteKompas die omstreeks de jaarwisseling huis aan huis wordt verspreid. De foto die door een jury als allermooiste wordt beoordeeld, komt op de voorpagina van de gemeentegidsuitgave. De maker ervan krijgt bovendien als eerste prijs een luchtballonvaart boven Haaksbergen en omgeving. Daarnaast zijn er nog twee andere prijzen.

Wij zijn op zoek naar fotos die zijn genomen van of over Haaksbergen. Het kan gaan om landschappen, objecten, gebouwen, mensen of activiteiten, kortom om allerlei situaties binnen de gemeente Haaksbergen. We willen weergeven hoe onze inwoners Haaksbergen zien. Een deskundige jury beoordeelt en selecteert de fotos voor de gids. De geselecteerde fotos worden verspreid over het GemeenteKompas geplaatst met daaronder een vermelding met de naam van de fotograaf.

Voorwaarden

De fotos moeten digitaal zijn en een voldoende hoge resolutie hebben (minimaal 300 dpi). Per persoon kunnen maximaal drie fotos worden ingestuurd. Vermeld bij de inzending duidelijk naam, leeftijd, adres (eventueel ook e-mailadres) en telefoonnummer en geef een korte omschrijving van de gemaakte foto. De fotos moeten voor 25 oktober
2007 gestuurd worden naar gemeente@haaksbergen.nl onder vermelding van foto gemeentegids. Het is ook mogelijk om een CD-rom met fotos toe te sturen naar de gemeente Haaksbergen, afdeling Communicatie, postbus
102, 7480 AC Haaksbergen (of in een enveloppe af te geven bij de receptie). Voor meer informatie kan gebeld worden met de afdeling Communicatie, (053) 573 45 67. De gemeente houdt zich het recht voor de fotos ook te gebruiken voor andere media.