Gemeente Sint-Michielsgelstel


Gemeente start met toeristisch-recreatief plan

dinsdag 18 september 2007

Bijeenkomst voor belangstellenden op 1 oktober

Toerisme en recreatie zijn in de gemeente Sint-Michielsgestel nog relatief beperkt ontwikkeld. Met het Toeristisch-recreatief Ontwikkelingsplan (TROP) wil de gemeente hierin een duidelijkere lijn aanbrengen.

In gemeentelijk beleid wordt beschreven hoe vorm gegeven wordt aan toerisme en recreatie. Wat kan men verwachten van toerisme en recreatie in Sint-Michielsgestel? Op deze en andere vragen gaat het TROP antwoord geven.

Het college van B&W heeft aan het bureau NL RNT opdracht gegeven om in het komende half jaar het TROP te maken. Hiervoor start het bureau onder andere met bezoeken en interviews. Onderdeel van deze oriëntatiefase is een bijeenkomst voor ondernemers, andere belanghebbenden en belangstellenden.

Bijeenkomst
De bijeenkomst heeft als doel de ideeën, meningen en wensen over toerisme en recreatie in de gemeente Sint-Michielsgestel in kaart te brengen. Op basis van deze eerste inventarisatie kan de gemeente de discussie over toerisme en recreatie opstarten, waarna het ontwikkelingsplan vorm gaat krijgen. Ook bij dit verdere traject worden de verschillende groepen betrokken.

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 1 oktober in het gemeenschapshuis De Huif te Sint-Michielsgestel. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op deze avond. U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst door een e-mail te sturen naar i.langeraap@sint-michielsgestel.nl.