Ingezonden persbericht


www.NLGD.nl

Nieuwe Project Directeur aan de slag bij de Stichting Nederlandse Gamedagen

Utrecht, 18 september 2007
Ivo Fokke (30) is aangesteld als Project Directeur bij de Stichting Nederlandse Gamedagen in Utrecht. Hiervoor werkte Ivo als Project manager en Business Development Manager bij Innovate. Ivo heeft ruime ervaring in het organiseren van evenementen in de sneakerscene vanuit zijn eigen bedrijf Endorsed.

Seth van der Meer, chairman NLGD: "In 2006 vond het tweede NLGD Festival of Games plaats van de Stichting Nederlandse Gamedagen. Vanwege de positieve respons wordt het programma de komende jaren flink uitgebreid. Om hieraan invulling te geven was het nodig om een Poject Directeur aan te stellen. Wij kunnen nu verder invulling geven aan de ambitie van de stichting om de Nederlandse game-industrie (inter-)nationaal op de kaart te zetten."

Over De Stichting Nederlandse Gamedagen
De Stichting De Nederlandse Gamedagen (NLGD) is opgericht in 2005 om de Nederlandse game-industrie verder te helpen ontwikkelen en (inter-)nationaal te positioneren, teneinde meer bedrijvigheid te creëren in de game- en toeleverende industrie, waaronder reclamebureaus, ict-bedrijven, marketingbureaus, maar ook onderwijsinstellingen en uitgeverijen. Zij doet dit door netwerkvorming en door kennisuitwisseling te bevorderen tussen kennisinstellingen, game-ontwikkelaars en het bedrijfsleven. De stichting heeft als kernactiviteit de organisatie van evenementen als platform voor bedrijven, kennisinstellingen en professionals in de game industrie. Meer informatie over de Nederlandse Gamedagen is te vinden op www.NLGD.nl



Ingezonden persbericht