Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Discussies structuurvisie starten

De leefbaarheid en bereikbaarheid staan onder druk binnen de gemeente. De (nog) beschikbare ruimte is beperkt. Dit betekent dat het gemeentebestuur keuzes moeten maken en die willen we graag samen met u voorbereiden. Eind vorig jaar is het college gestart met de voorbereidingen voor discussies over een toekomstvisie structuurvisie
- voor het grondgebied van onze gemeente. Op 31 mei jl. heeft onze gemeenteraad de kaders gesteld in de Startnotitie.

Nu bent u aan zet, want de komende maanden is het tijd voor discussie met de inwoners. U beschikt over veel kennis die we willen gebruiken. Daarnaast willen we dat u hier ook in de toekomst graag woont en verblijft. Alleen samen met ú kunnen we de wenselijke ontwikkelingsrichting daadwerkelijk bepalen en bereiken.

Noteer vast in uw agenda
We willen graag nu al aan u vragen, de avond die voor u van toepassing zou kunnen zijn, in uw agenda te reserveren. Op iedere avond staan zowel de gemeente als geheel in haar omgeving als een specifiek dorp/gebied centraal. De vijf discussieavonden starten allemaal om 19.30 uur en vinden plaats op:

* 18 september voor Amerongen en Leersum en omgeving
* 25 september voor Doorn en omgeving

* 02 oktober voor Driebergen-Rijsenburg en omgeving
* 09 oktober voor Maarn en Maarsbergen en omgeving
* 11 oktober voor Overberg en het gehele buitengebied

Uiteraard kunt u zich ook aanmelden voor meerdere avonden. In het Gemeentenieuws van 6 september vindt u een overzicht van de locaties waar de bijeenkomsten worden gehouden. Eveneens vanaf 6 september kunt u zich aanmelden via de speciaal voor de structuurvisie ontwikkelde website: www.structuurvisieutrechtseheuvelrug.nl. Wilt u zich eerder aanmelden dan kunt u een mail sturen naar structuurvisie@heuvelrug.nl, onder vermelding van de datum en het aantal personen waarmee u komt.