Kamerleden SP peilen reacties kabinetsplannen via Troontelefoon

17/09/2007 08:54



SP



Eerste en Tweede Kamerleden van de SP zullen dinsdag na afloop van de Troonrede plaats nemen achter de SP Troontelefoon. Via het gratis nummer 0800 - 2345 667 kunnen mensen hun reactie op de troonrede en de kabinetsplannen geven.

De SP Troontelefoon is een traditie geworden. Ieder jaar haasten veel van de 36 SP-Kamerleden zich na afloop van de Troonrede naar een call center in het gebouw van de Tweede Kamer. Samen met hun fractiemedewerkers nemen zij daar tot 's avonds 19:00 uur de reacties in ontvangst van de mensen in het land.

Via onder meer radiospotjes bij de Publieke Omroep en alle regionale radiozenders worden mensen uitgenodigd te bellen en de SP te vertellen wat ze vinden van de voornemens van het kabinet.

Het call center van de SP Troontelefoon bevindt zich in de leeskamer (C1 004) bij het secretariaat van de SP, in het gebouw van de Tweede Kamer. (Voorheen leeskamer en secretariaat ChristenUnie). De Kamerleden en hun medewerkers nemen daar plaats op dinsdag 18 september van 14:00 - 19:00 uur.