Ingezonden persbericht


Quote

----------
Hoofddorp, 18 september 2007

Bouwfonds Asset Management kiest voor SCOPE CRM

Na zusteronderneming Bouwfonds Fondsenbeheer, heeft nu ook Bouwfonds Asset Management gekozen voor het CRM systeem van SCOPE marketing technology. Bouwfonds Asset Management is specialist op het gebied van vastgoedbeleggingsproducten voor particuliere en institutionele beleggers. SCOPE CRM zal in het bijzonder worden ingezet om de beleggers effectief te bedienen en operationele zaken te ondersteunen.

De bestaande samenwerking tussen SCOPE marketing technology en Bouwfonds Fondsenbeheer kent korte en directe communicatielijnen, met duidelijke afspraken en dit geeft een flexibele samenwerking als resultaat. Voor Bouwfonds Asset Management is dit doorslaggevend geweest bij het kiezen voor SCOPE CRM. "Voor een succesvolle CRM implementatie zijn directe communicatielijnen essentieel. Projectleiders van SCOPE denken mee en bieden te allen tijde ondersteuning", aldus stafdirecteur Evert Lammers.

Een centraal en digitaal klantdossier maakt het mogelijk dat gebruikers van SCOPE CRM de specifieke klantbehoeften in kaart kunnen brengen en op waarde kunnen inschatten. Het opbouwen van een dergelijk klantdossier, ofwel het verzamelen en combineren van klantgegevens, vereist inzet van alle betrokken partijen.

Van links naar rechts: Dhr. Peter Hoffmann (Information Manager Bouwfonds Asset Management), Dhr. John Calis (Commercieel Directeur SCOPE marketing technology), Dhr. Drs. Evert Lammers (Stafdirecteur Bouwfonds Asset Management).

Klik hier voor een hoge resolutie foto.

SCOPE marketing technology biedt vanuit ruime ervaring een complete oplossing aan voor Bouwfonds Asset Management. Met SCOPE CRM beschikt Bouwfonds Asset Management over een CRM oplossing die aan de huidige functionele vraag voldoet en tevens aansluit op het grensoverschrijdend karakter van de organisatie.

Meer informatie:
SCOPE marketing technology: Carmela Barends Gambetta, 023 5179214 Bouwfonds Asset Management: Caroline van IJken, 033 7504754

----------
Unquote

Over SCOPE marketing technology
SCOPE marketing technology (SMT) is een ervaren Nederlandse ontwikkelaar en leverancier van CRM software. Sinds 1987 is SMT actief in het ontwikkelen en verkopen van systemen voor een effectieve ondersteuning van de klantinteractie binnen marketing-, verkoop- en serviceprocessen. Daarnaast verzorgt SMT ook de bijbehorende werkzaamheden op het vlak van consultancy, maatwerk, installatie en implementatie, opleidingen en support services. Gebruikers van SCOPE CRM behoren tot de top van de Nederlandse markt en zijn actief in sectoren als financiële dienstverlening, overheid, onderwijs & gezondheidszorg, handel & industrie, media & communicatie en overige zakelijke dienstverlening. Met branchespecifieke oplossingen heeft SMT inmiddels een bestand weten op te bouwen van ruim 8000 eindgebruikers.

Over Bouwfonds Asset Management
Bouwfonds Asset Management is specialist op het gebied van vastgoedbeleggingen. Vanuit Hoevelaken en Berlijn bedient Bouwfonds Asset Management particuliere en institutionele beleggers door heel Europa met een unieke combinatie van vastgoedkennis en financiële expertise. Het totale fondsvolume van de door Bouwfonds Asset Management geïnitieerde fondsen voor particuliere beleggers bedraagt ruim 1,5 miljard euro waarbij het accent steeds meer gericht is op woningen. Daarnaast heeft Bouwfonds Asset Management een aantal institutionele producten geïntroduceerd (IEF, Parking, Woningdispositiefonds, US Residential) met een volume van ruim 2,7 miljard euro. Een van de meest spraakmakende deals in dit kader was de VENDEX transactie ultimo 2005. Het totaal beheerde vermogen is ca. 4,2 miljard euro. Het netto resultaat voor 2006 bedroeg 16,4 miljoen euro. Bouwfonds Asset Management heeft ruim 100 medewerkers en is onderdeel van Rabobank Groep.

----------
© 2007 SCOPE marketing technology b.v. - Alle rechten voorbehouden