CD presentatie Hanskalasiekers 2007 met Bennie Jolink


Eerste exemplaar voor Annelies Wonnink

BAAK, 20070913 -- CD presentatie HANSKALASIEKERS 2007 Op dinsdagavond 18 september 2007, vanaf 20.00 uur, zal er in zaal Herfkens te Baak een cd presentatie plaatsvinden. Op deze avond zal producer Bennie Jolink officieel de eerste cd HANSKALASIEKERS aanbieden aan de vrouw van wijlen Hans Wonnink>>Annelies Wonnink. Eric van den Berg van Radio en TV Gelderland zal de gehele presentatie verzorgen van deze speciale avond.

De herdruk van de cd is tot stand gekomen naar aanleiding van de Hanskaduo Tribute die op 9 mei jongsleden werd gehouden. Er bleek toen veel vraag naar dit creatieve meesterwerkje van Hans Wonnink en Bennie Jolink te zijn. Dit was voor Werner Willemsen en Roy Wolbrink, de initiatiefnemers van de Hanska Tribute, reden om de cd opnieuw uit te brengen.


Op deze avond zullen ook de ambassadeurs van de KWF Kankerbestrijding en Cliniclowns aanwezig zijn. Aan het KWF worden de opbrengsten van de Hanska duo Tribute 2007 overgedragen.

Daarnaast worden de doelstellingen van de CV Hanskaduo UA bekend gemaakt en wordt er gesproken over de toekomstige plannen van deze organisatie, zoals het uitbrengen van de DVD en volgende Tributes die gehouden gaan worden.

Gedurende de avond zal de Hanskaband het bekende Hanska Repertoire brengen en zo beloofd het weer een gemoedelijk (klein) exclusief Achterhoeks spektakel te worden. Enkele nummers die men weer tenhore zal brengen zijn - De kop niet stoan noar warken, - Medicijnen ,- Schat woar bli-f i-j?, Schijt an de buren, - Sex met die kale.

Geïnteresseerden die de avond willen bijwonen, kunnen bij Café Herfkens in Baak de gratis entree kaarten afhalen, vanaf donderdagavond 6 september, 20.00 uur. Wel verwacht de organisatie dat er een donatie van minimaal ¤ 5,- per persoon wordt gedaan, te deponeren in de donatiebus ten bate van het KWF, die bij het afhalen van de kaarten aanwezig is.

Voor de kaarten geldt op = op!

Voor meer informatie en verkoopadressen van de CD Hanskalasiekers

kijk op www.hanskaduo.nl.





Roy Wolbrink