Grote belangstelling Jupiler League Supporters Quiz


Jupiler League Supporters Quiz scoort al 60.000 bezoekers

BREDA, 20070918 -- Al ruim 60.000 voetballiefhebbers hebben de eerste maand de online Jupiler League Supporters Quiz bezocht, met gamehost Jan Joost van Gangelen. Met de quiz kunnen voetballiefhebbers onder andere een exclusief supporterscontract winnen.

De Jupiler League Supporters quiz is binnen een maand tijd uitgegroeid tot een enorm succes. De populaire voetbalquiz is sinds een maand live en nu al bezochten ruim 60.000 voetballiefhebbers gedurende gemiddeld 7 minuten de online-quiz waarbij meer dan 6.000 scores op de website www.supportersquiz.nl zijn achtergelaten. De deelnemers die hun voetbalkennis testen, gaan de strijd aan om de felbegeerde hoofdprijs: een Super Sup Contract van het individuele klassement aan het eind van het seizoen. Op 15 december zal bekend worden gemaakt wie zich de gelukkige winnaar mag noemen van dit exclusieve supporterscontract.

Grote belangstelling
De initiatiefnemers van de Jupiler League Supporters quiz, de 20 clubs uit de Jupiler League, Voetbal International, RTL en Jupiler, willen met de supportersquiz de belangstelling voor de Jupiler League en in het bijzonder het stadionbezoek verhogen. "De Jupiler League Supporters quiz heeft de verwachte bezoekersaantallen overstegen. De massale deelname onderstreept dat de voetbalfans graag actief bezig zijn met alles wat met voetbal te maken heeft. De supportersquiz sluit hier volledig op aan", aldus Patrick Brand, Brandmanager Jupiler.

Eerste prijsuitreiking
Voetballiefhebbers kunnen niet alleen online hun kennis over de Jupiler League testen, maar maken via zowel een individueel- als clubklassement kans op verschillende prijzen. Zaterdag 15 september zijn de eerste tien individuele prijzen uitgereikt onder de winnaars van het eerste maandklassement. Van de tien prijswinnaars komen er zeven `onder de rivieren' vandaan, waarvan vier MVV supporters. De drie hoofdprijswinnaars zijn MVV supporter Renata Przeslawska (1) uit Breda, MVV supporter Kim Kikken (2) uit Reijmerstok en Helmond Sport supporter Suzanne Brok (3) uit Hilvarenbeek. De hoofdprijzen zijn het bijwonen van het RTL programma Voetbal Insite, een VIP arrangement, PerfectDrafts en Jupiler paketten.

Hoofdprijs: Super Sup Contract
De meest bijzondere prijs is het Super Sup Contract voor de winnaar van het individuele klassement aan het eind van het seizoen. Die wordt een seizoen lang op unieke wijze betrokken bij de activiteiten van zijn favoriete club. Hij komt bijvoorbeeld op de elftalfoto en krijgt zijn eigen wedstrijdshirt.

Clubklassement
De hoofdprijs voor de winnaar van het clubklassement (de hoogste gemiddelde score van de 11 beste supporters per club) is een levensgroot Supportersdoek voor op de tribune. Daarnaast zijn er een aantal Jupiler League voetbaltafels voor in het supportershome te winnen.


De quiz kan gespeeld worden op www.supportersquiz.nl





InBev Nederland