Russia: Risk or Challenge

21/08/2007 10:17



De opkomende economieën van Oost Europa en de voormalige Sovjet Unie bieden aantrekkelijke investeringsmogelijkheden. Deze mogelijkheden kunnen echter niet los worden gezien van de aanwezige risico's. Het kantoor van The Risk Advisory Group in de Benelux organiseert op dinsdag 18 september 2007 een belangrijk seminar over Rusland en Oost-Europa.

Er wordt ingegaan op de laatste politieke ontwikkelingen in Oost Europa en de voormalige Sovjet-Unie. Te denken is aan de aankomende presidentsverkiezingen, de contacten met de Europese Unie, de ontwikkelende markten en de nieuwe spanningen tussen Oost en West. Het seminar geeft inzicht heeft in hoe zaken doen met Rusland en Oost-Europa een veilige onderneming wordt en op welke wijze eventuele risico's te beheersen zijn.

The Risk Advisory Group (TRAG) is één van Europa's meest toonaangevende adviesbureau's op het gebied van risico-management met kantoren in Europa, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika. Zij is gespecialiseerd in het verzorgen van analyses en adviezen voor een grote verscheidenheid aan bedrijven en overheidsorganisaties. TRAG geeft op een professionele manier inzicht in de kansen en bedreigingen waarmee veel bedrijven te maken krijgen, op nationaal en internationaal niveau. Om sneller in te kunnen spelen op de groeiende markt en huidige klanten in de Benelux beter te kunnen bedienen is in Rotterdam een nieuwe vestiging geopend per 1 juni 2007.





http://www.riskadvisory.net

http://www.riskadvisory.net