Gemeente Valkenswaard


Informatieavond voor beginnende CMD-leerlingen

Het jaar bij de muziekschool is weer net twee à drie weken aan de gang. Voor veel leerlingen is het een spannende belevenis om helemaal fris te beginnen bij het Centrum voor Muziek en Dans (CMD). Veel jonge, en soms oudere, leerlingen zijn begonnen met de Muzikale Oriëntatie, Muziek op Schoot, Dans, zang of een instrument. Vaak krijgen we ouders die vragen wat er nou precies gebeurt in zo'n eerste jaar. `Wat mogen we verwachten dat er wordt geleerd'. Welnu, op dit soort vragen en nog heel veel andere hopen we in één keer antwoord te kunnen geven. Verder wordt er verteld over de school, de dieper gedachte achter kunsteducatie (wat beogen we eigenlijk met onze lessen). We geven inzicht in het aanbod, vertellen over de docenten en wat je met de lessen uiteindelijk kunt na een aantal jaren flink oefenen...

Bijeenkomst 18 september
Om op al deze vragen antwoord te geven is er een avond, eigenlijk zijn het maar drie kwartier van een avond, georganiseerd om hierover te vertellen en om te reageren op gestelde vragen. De informatieavond vindt plaats in de theaterzaal van De Hofnar en is uiteraard geheel gratis. Docenten AMV zijn aanwezig om over hun vak te vertellen en natuurlijk zorgen we voor livemuziek. De avond is ook prima toegankelijk voor de jonge leerlingen zelf. Alles wordt verteld met veel vaart en in begrijpelijke taal.

Heeft u belangstelling dan bent u van harte uitgenodigd op dinsdag 18 september tussen 19.00 - 19.45 uur in de theaterzaal van de Hofnar. De administratie van het CMD is bereikbaar op telefoon 040-2083591 en is geopend op werkdagen tussen 9.30 en 17.00 uur.