Ingezonden persbericht


CA'S ROB STROUD VERKOZEN TOT INTERNATIONAL VICE PRESIDENT VAN IT GOVERNANCE ASSOCIATION, ISACA

Utrecht, 18 september 2007 - Robert Stroud, de CA-specialist op het gebied van IT-servicemanagement en IT-governance, is verkozen tot international Vice President van ISACA - een IT-governance organisatie met meer dan 65.000 leden in 140 landen. ISACA heeft een sterk lokaal karakter met vestigingen in de Benelux waar Stroud veelvuldig bezoeken aan brengt en regelmatig deelneemt aan stuurgroepvergaderingen.

Stroud, Vice President Brand Strategy van CA, heeft ook de rol van Vice President van ISACA's onderzoeksorganisatie IT Governance Institute (ITGI) aangenomen. ITGI is in 1998 door ISACA opgericht om bedrijven te helpen om de missie en de doelstellingen van het bedrijf door IT te ondersteunen. Om dit te bereiken voert ITGI onderzoeken uit en publiceert deze, waaronder de internationaal geaccepteerde COBIT voor IT-governance, en Val IT, een nieuw investeringsraamwerk dat gebruikt wordt door toonaangevende organisaties als ING.

"Rob's aanstelling op deze invloedrijke posities illustreert zijn succes als ambassadeur voor CA en draagt bij aan CA's reputatie als thought leader op het gebied van ITSM en ITG", zegt Bennie Peleman, Country Manager CA Benelux.

Stroud ziet er in zijn functie bij CA op toe dat de bedrijfsoplossingen worden toegepast volgens de best practices in service management en governance. Als IT-veteraan wordt Stroud in de industrie erkend als spreker en leider. Hij is actief betrokken geweest bij ISACA en ITGI als lid van de COBIT Steering Committee en een frequente spreker op COBIT en Val IT. Hij maakt ook deel uit van de directie van itSMF USA en was lid van de ITIL v3 adviesgroep.

Rob Stroud werkte 15 jaar in de financiële wereld, waar hij verschillende posities heeft bekleed in de IT en banksector. Zijn blog 'ITIL v3® and Beyond: Travels with Rob Stroud' is te lezen via ca.com.

(300 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over ISACA
ISACA is een onafhankelijke non-profit organisatie, opgericht in 1969. ISACA ontwikkelt internationale audit van informatiesystemen en controlestandaarden. ISACA reikt de Certified Information System Auditor (CISA) uit die sinds de invoering door meer dan 50.000 professionals is bheaald en de Certified Information Security Manager (CISM), behaald door 6.500 professionals sinds de oprichting in 2002.

Over CA
CA (NYSE:CA), één van 's werelds grootste IT-management softwarebedrijven, integreert en vereenvoudigt het management voor ondernemingsbrede IT. CA is opgericht in 1976, heeft zijn hoofdkantoor in Islandia. N.Y. en is actief in meer dan 140 landen. Voor meer informatie, zie http://ca.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS, PR bureau: Tel : 040-235 46 00 Fax 040-235 46 01 E-mail : maudg@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over CA kunt u contact opnemen met Mika Lassen, CA: E-mail: mika.lassen@ca.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com