Ingezonden persbericht


PNY Technologies breidt aanbod uit van mobiele geheugenkaarten met High Capacity digitale opslagoplossingen

Mérignac, Frankrijk, 18 september 2007 - De markt voor sterk presterende mobiele telefoons die voorzien zijn van MicroSD(TM) High Capacity slots, maakt een indrukwekkende groei door. Met de komst van de nieuwste telefoonmodellen zoals de Nokia E90, Nokia N95, LG VX9700 en LG VCX9400 breidt PNY Technologies haar aanbod uit van mobiele geheugenkaarten met High Capacity digitale opslagoplossingen.

Micro Secure Digital(TM) High Capacity is speciaal ontwikkeld voor deze nieuwe types telefoons die toepassingen hebben die meer geheugen vereisen: camera, GPS, MP3-speler, PDA of spelletjes. Met een 4GB kaart kan iedereen zijn favoriete muziek meenemen (meer dan 68 uur aan MP3's), filmpjes of onvergetelijke momenten vastleggen met de camera (meer dan 4000 foto's met een 2 megapixelcamera en 24 uur aan MPEG4 video's) en wie zijn mailbox via de telefoon kan checken, kan er emails met bijlage mee downloaden en opslaan.

'De nieuwste multimediatoepassingen worden ondersteund door de derde generatie aan mobiele telecommunicatiesystemen (3G of UMTS), waarmee een ongekend dataverkeer gehaald kan worden,' zegt Laure Lapègue, Category Manager voor PNY Europe. 'De gebruiker kan voortaan ieder soort content downloaden zonder door te weinig beschikbaar geheugen in zijn mobiele telefoon belemmerd te worden.'

Het gebruik van de MicroSD(TM) High Capacity is mogelijk met apparatuur waarbij duidelijk op de verpakking, de handleiding of op de website van de fabrikant is aangegeven dat het uitwisselbaar is met High Capacity technologie.

De PNY Micro SD(TM) High Capacity wordt geleverd met een SD adapter die kan worden gebruikt in standaard Secure Digital(TM) High Capacity slots zodat alle data uitwisselbaar is tussen verschillende apparaten terwijl men toch mobiel is.

De Micro SD(TM) HC 4GB is verkrijgbaar via de retail en internet. Ze zijn volledig uitwisselbaar met mobiele telefoons, DSC, camcorders, PDA's en MP3 spelers die het Micro SD(TM) HC formaat ondersteunen.

Adviesverkoopprijs incl. BTW
Micro SD(TM) HC 4GB ¤ 74,90

Over PNY Technologies:
PNY Technologies, opgericht in 1985 in New Jersey (VS) en in 1994 in Europa, biedt een compleet gamma aan kwaliteitsvolle producten voor in en rond de computer. Het bedrijf is wereldwijd marktleider in flash-media, USB en PC-geheugens. PNY beschikt tevens over een lijn grafische kaarten voor consumenten als Authorized NVIDIA Board Partner en exclusieve grafische kaarten met NVIDIA Quadro(TM) door PNY voor professionele werkstations. PNY onderhoudt een langdurige en solide relatie met verschillende grote namen uit de retail-distributiesector door haar reputatie als leverancier van kwalitatieve en innovatieve oplossingen. PNY heeft het grootste marktaandeel in de retailverkoop van geheugenproducten, zowel in de VS als in Europa. Dankzij de samenwerking met toonaangevende OEM's, kan PNY steeds de meest innovatieve technologie in haar producten integreren om optimale service en kwaliteit te garanderen.

PNY heeft hoofdkantoren in Parsippany, N.J. voor de VS en in Mérignac, Frankrijk voor Europa. Het bedrijf heeft verkoopkantoren in Santa Clara, Californië en Parsippany, N.J in Noord-Amerika, in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië in Europa, en in het Midden-Oosten en Asië.

PNY kent sinds haar oprichting een sterke groei en is uiterst succesvol. Het bedrijf heeft haar producten en serviceaanbod uitgebreid naar nieuwe kanalen door zich te onderscheiden met een uniek aanbod aan kwaliteitsproducten en diensten met toegevoegde waarde.

Bezoek voor meer informatie http://www.pny.eu

Contacten

PNY Technologies
Laure Lapègue
Category Manager
Tel: +33 5 56 13 75 14
Email: llapegue@pny-europe.com

Sophie Verdier
Marcom Manager
Tel: +33 5 56 13 80 23
Email: sverdier@pny-europe.com

Perscontact

Jan Robijns
Open2Europe
Tel: +33 1 55 02 14 69
Email: j.robijns@open2europe.com