Gemeente Epe


Besluit B&W over sport- en vrijwilligersprijs

Uitreiking Sport- en vrijwilligersprijs 2007

B&W van de gemeente Epe heeft nagedacht over de manier waarop de Sport- en vrijwilligersprijs wordt uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie in januari 2008. B&W hoopt op deze manier samen met de andere betrokkenen de prijsuitreiking op een goede manier kunnen organiseren. Graag leggen we u uit wat B&W besloten heeft.

De nieuwjaarsreceptie van de gemeente Epe is een bijeenkomst waar iedereen welkom is. Twee bijzondere momenten spelen daarbij een grote rol: de uitreiking van de Vrijwilligersprijs en van de Sportprijs. Dit is een mooie traditie, die B&W graag voortzet. De prijswinnaars moeten wel de aandacht krijgen die ze verdienen. Vandaar dat B&W heeft besloten de prijzen uit te reiken in de Ring. Dit is de centrale ruimte boven aan de trap van het gemeentehuis in Epe. De Ring is zeer geschikt voor de prijsuitreiking omdat daar de winnaars in het middelpunt van de belangstelling staan zonder dat dit verstoord wordt door geluiden van andere bezoekers. Deze kunnen rustig doorpraten in de ruimte bij de B&W kamers.

Programma
De ceremoniemeester zal rond 17.50 uur alle genomineerden en belangstellenden uitnodigen naar de Ring te gaan. Waarna hij om 18.00 uur de vrijwilligers- en sportprijs zal introduceren en het woord geeft aan de wethouder die de prijs uitreikt.