Ingezonden persbericht


Kleurrijk bellen met nieuwe DECT handsets van NEC Philips

Compacter en lichter dan ooit en uitblinker in design, functionaliteit en gebruikersgemak

Hilversum, 18 september 2007 - NEC Philips Unified Solutions (NEC Philips) voegt met zijn nieuwe G355 en G955 DECT handsets een nieuwe maatstaf toe aan de functionaliteit en het design van Business Mobility toepassingen. De nieuwe G355 en G955 handsets zijn compacter en lichter dan ooit en zijn voorzien van een indrukwekkend kleurenscherm.

Het unieke ontwerp en het krasbestendige oppervlak geven de G-serie niet alleen een fraaie vormgeving, maar maken het toestel ook geschikt voor veeleisende professionele omgevingen. Behalve een mooi uiterlijk bieden de nieuwe handsets krachtige toepassingen zoals handsfree bellen, een gesprekslogboek, een persoonlijk telefoonboek en ondersteuning van het bedrijfstelefoonboek. De G955 biedt daarnaast ook nog een alfanumerieke berichtenservice (LRMS) voor alarm messaging. De toegepaste DECT-technologie garandeert kristalheldere spraakkwaliteit, een naadloze overgang en krachtige encryptietechnologieën die veilige communicatie waarborgen.

Stijl & Comfort

Het menu met pictogrammen en een signaal voor een wachtend bericht dragen bij aan het gebruikersgemak. Voor meer comfort kan de G955 bovendien worden uitgebreid met een Bluetooth-module wat werken met een Bluetooth-headset mogelijk maakt. De handsets bieden een stand-by tijd van 120 uur en 12 uur gesprekstijd. Daarnaast kan met een optionele geheugenkaart de G955 worden uitgebreid met extra opslagruimte. De G-serie integreert naadloos met bedrijfs-communicatiesystemen en is eenvoudig te installeren en te onderhouden. Upgrades van de DECT (lucht)interface blijven onverminderd mogelijk.

Over NEC Philips Unified Solutions

NEC Philips Unified Solutions (NEC Philips) is een toonaangevende leverancier van bedrijfscommunicatieoplossingen voor alle types en omvang van bedrijven. Opgericht in 2006 als resultaat van een Joint Venture van NEC Corporation en Royal Philips Electronics, heeft het bedrijf meer dan 50 jaar ervaring in het leveren van bedrijfscommunicatiesystemen, applicaties, netwerken en diensten aan klanten over de hele wereld. Via een wereldwijd netwerk van verkooporganisaties, distributeurs en VARs verleent NEC Philips diensten aan haar klanten. NEC Philips koestert een bedrijfscultuur waarbij toewijding aan klanten, flexibiliteit en deskundigheid centraal staan. Voor meer informatie www.nec-philips.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Marlous Westra

Text 100 Public Relations

Tel. +31 (0)20 530 43 37

E-mail: marlous.westra@text100.nl