Ingezonden persbericht


ONTDEKT: NIEUW MEDIUM VOOR MEER PLEZIER IN HET WERK

CAREER&CO. is als nieuw en opvallend magazine besproken door Takis Tap in het programma Roukost van Radio West. "In het begin dacht ik, ik krijg weer zo'n blad vol vacatures en saaie, zoutloze verhalen. Mensen met stropdassen die aan het woord komen. Traag en niet leuk, maar dat is het eigenlijk helemaal niet."

Uit de ruim zevenhonderd tijdschriften die momenteel in de schappen liggen, koos Tap ervoor CAREER&CO. te bespreken in het radioprogramma. Het tweemaandelijkse magazine is gericht op de zoektocht naar geluk en succes in het werkleven en voorziet in allerhande informatie, praktische tips, boeiende bedrijfsreportages en interviews met inspirerende mensen.

"Het zijn allemaal losse verhalen van mensen die bijvoorbeeld een aparte baan of grote verantwoordelijkheid op hun werk hebben", zegt de recensent over CAREER&CO. "Er staan beroepen in die je zou kunnen doen, maar waar je nooit aan zou denken. Deze verhalen worden afgewisseld met praktische tips over bijvoorbeeld de manier waarop je leert. Dit helpt je jezelf te ontwikkelen."

Opvallend vindt Tap het verhaal van een generaal-majoor van de Nederlandse Landmacht. "Hij vertelt dat hij naar Irak afreist en met de troepen meegaat. Een beroep met enorme verantwoordelijkheid", vertelt Tap. "Er komen een paar mannen om en dan gaat hij toch nadenken of hij het wel goed heeft gedaan."

Concluderend zegt Tap: "CAREER&CO. is een tweemaandelijkse aansprekende gids vol werkvitamine."

Het tweede nummer van Career&Co. is tot 2 oktober a.s. te koop in de kiosk en supermarkt.

Met vriendelijke groet,
Uitgeverij VWBmedia
Leendert van Wezel
t: 0575-503245
m: 06-13690171
w: www.vwb.nl