Ingezonden persbericht


persbericht

Actebis officieel distributeur van Vodafone in Nederland

Nieuwegein, 18 september 2007 - Actebis Computers B.V. heeft een distributieovereenkomst gesloten met Vodafone voor het aanbieden van zakelijke data prepaid producten aan ICT resellers. Resellers kunnen op deze manier niet alleen voor IT-producten bij Actebis terecht, maar ook voor hun mobiele oplossingen.

Egbert Putmans, directeur van Actebis Computers B.V., heeft alle vertrouwen in de samenwerking: "Meedenken met de klant betekent ook oplossingsgerichte producten aanbieden. De mobiele zakelijke producten van Vodafone bieden onze klant, in combinatie met andere producten van Actebis, een totaaloplossing."

Vodafone is blij met Actebis als nieuwe distributeur, zegt Jeroen Hoencamp, directeur Zakelijke Markt bij Vodafone Nederland. "Mobiel werken is voor veel bedrijven nog vaak een 'eye-opener'. Werknemers hoeven bijvoorbeeld dankzij de Vodafone Mobile Connect Card niet naar kantoor te gaan om een verslag te schrijven of om een dossier op te vragen. Actebis versterkt onze distributiekracht richting ICT resellers."

Over Actebis Computers B.V.
Actebis Computers B.V. is distributeur voor de Nederlandse ICT-, Consumer Electronics- en retailmarkt. Met ongeveer 60 medewerkers bedient Actebis de wederverkopers vanuit de sales- & marketingorganisatie in Nieuwegein en haar magazijn in Utrecht. Sinds 1994 kan men bij Actebis terecht voor onder andere componenten, complete pc's, netwerk- en retailproducten. Samen met Actebis Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk vormt ze de Actebis Groep.

Personalized ICT Distribution
De verkoopafdeling van Actebis is onderverdeeld in verschillende klantgroepen; e-shops, systembuilders, B2B (SoHo en SMB), retail-shops en retail-ketens. Hierdoor is het mogelijk om iedere klant persoonlijke aandacht te geven. Daarnaast zorgt veel kennis over de markt en de producten ervoor dat Actebis oplossingsgericht met de klant meedenkt.

Over Vodafone Libertel B.V.
Vodafone is een van de grootste mobiele telecommunicatiebedrijven in Nederland en maakt deel uit van de wereldwijde Vodafone Group, het meest toonaangevende telecommunicatie-bedrijf voor mobiele telefonie ter wereld met proportioneel 232 miljoen klanten in vijf continenten. De Vodafone Group heeft deelnemingen in het aandelenkapitaal van mobiele operators in 25 landen. Daarnaast heeft zij een samenwerkingsverband met netwerken in 40 landen.