Gemeente Enschede

Sportinfomarkt zoekt sportverenigingen in Winkelcentrum Zuid

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 september 2007 organiseert de afdeling sportactivering van de gemeente Enschede, in samenwerking met de ondernemers van winkelcentrum Zuid en Sportboulevard Enschede, voor de zesde keer een sportinfomarkt. Dit keer in het teken van de komende KICK OFF 26 september 2007 van de SPORTBOULEVARD ENSCHEDE. Tijdens deze sportinfomarkt kunnen bewoners zich laten informeren omtrent de sportmogelijkheden in de wijk Enschede Zuid.

Voor de markt worden nog enthousiaste verenigingen gezocht, die 1 of 2 dagen hieraan willen deelnemen. De deelname is gratis. Wel wordt van de verenigingen verwacht dat zij een sportieve actie bedenken om de niet sporters over de streep te halen om aan beweging te gaan doen. Er zijn mogelijkheden om een demonstratie te laten zien en bovendien wordt een gratis stand aangeboden.

De verenigingen die zich het best presenteren kunnen een prijs winnen. De prijzen van respectievelijk EUR 500, EUR 300 en EUR 200 zijn beschikbaar gesteld door winkeliersvereniging Zuid.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Jurgen Schiphorst, consulent sportactivering DPGO, tel.nr. 053 - 481 77 32. Opgave is mogelijk via e-mail: j.schiphorst@enschede.nl

4 juli 2007