Pijnacker-Nootdorp


datum 13 september 2007

Officiële opening en open dag
De Viergang: sport en ontspanning

Het sportcomplex de Viergang aan de Sportlaan in Pijnacker is bijna klaar. Op vrijdag 21 september is de officiële opening en op zaterdag 22 september zijn alle inwoners welkom op de open dag.

Om goed toegerust te zijn op de toekomst, heeft de gemeente het sportpark De Groene Wijdte ingrijpend veranderd. Zo zijn eerder al de voetbalvelden uitgebreid met twee nieuwe kunststofvelden en zijn de korfbalvelden en het clubhuis van korfbalvereniging Avanti verplaatst.

Uitbreiding
De grootste en ook meest zichtbare verandering is de bouw van de nieuwe sporthal en de uitbreiding van het sportcentrum De Viergang. In het najaar wordt de oude Steinbachhal gesloopt, worden extra ruimtes voor het personeel van het zwembad gebouwd en start de bouw van het Stanislas college. Op deze nieuwe school is plaats voor middelbaar onderwijs voor zo'n 1200 leerlingen.

Uitnodiging voor de pers
Het college van burgemeester en wethouders en de directie van de Viergang sport en ontspanning nodigen u graag uit voor de officiële opening van het nieuwe, gezamenlijk gerealiseerde sportcomplex op vrijdag 21 september. Vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom in het restaurant van de Viergang. Wethouder Leo Suijker zal de officiële opening verrichten. Vervolgens kunt u het complex bezichtigen.


Noot voor de redactie;