Provincie Noord-Holland

Datum

17-9-2007

Onderwerp

Op- en afrit A4 Hoofddorp/Aalsmeer deels afgesloten

Katja Grevers

In het weekend van 21 tot 24 september en in het weekend van 28 september tot 1 oktober wordt er gewerkt aan de Kruisweg (N201). Er wordt gewerkt op de kruising met de op- en afrit A4 bij Hoofddorp/Aalsmeer.

Voor deze werkzaamheden gaat de afrit A4 dicht voor verkeer vanuit de richting Den Haag en de oprit richting Amsterdam voor verkeer vanuit Hoofddorp/Aalsmeer. Beide weekenden zijn de op- en afrit dicht van vrijdagavond 23.00 uur tot maandagochtend 5.00 uur.

Nachtwerk 20 september
De op- en afrit zijn ook dicht van donderdag 20 september 23.00 uur tot vrijdag 5.00 uur. Vrijdag 21 september overdag is de op- en afrit gewoon open.

Omleidingsroutes
Verkeer vanuit Den Haag wordt omgeleid via knooppunt Badhoevedorp. Verkeer voor Hoofddorp kan ook via de N207 en de N205 rijden. Op de A4 en de A44 staan omleidingsborden. Verkeer vanuit Hoofddorp/Aalsmeer voor de richting Amsterdam wordt omgeleid via de oprit richting Den Haag. Bij knooppunt Burgerveen kan het verkeer terugrijden naar Amsterdam.

De doorgaande route tussen Aalsmeer en Hoofddorp over de Kruisweg N201 is gewoon open. Wel zijn er bij het kruispunt minder rijstroken beschikbaar.

N201+
De werkzaamheden hangen samen met de verbreding van de Kruisweg N201 naar 2x3 rijstroken. De werkzaamheden duren nog tot eind van dit jaar. De provincie Noord-Holland realiseert de vernieuwing van de N201 in het gebied tussen Hoofddorp en Amstelhoek. De nieuwe N201 verbetert de leefbaarheid, bereikbaarheid en verkeersveiligheid in het gebied en levert een bijdrage aan het versterken van de economische kracht van de regio. Eind 2011 moet de nieuwe weg klaar zijn.

Geef uw mening! Reageer op dit bericht