Gemeente Den Haag

De jeugd in stadsdeel Scheveningen kan weer een zakcentje bijverdienen. Op vrijdag 21 september is er een zakgeldactie bij Kanaalpark / Windvang, tussen Havenkade en Badhuiskade. De actie duurt van 15.30 - 17.30 uur. Verzamelpunt is het basketbalveldje tussen de Havenkade en Badhuiskade. De jongeren kunnen plantsoenen verzorgen, heggen snoeien, schoffelen en vegen.

De zakgeldacties worden in opdracht van de gemeente georganiseerd door BOOG in samenwerking met Welzijn Scheveningen. De gemeente wil door dit soort acties de samenwerking met de burgers bevorderen. Onder het mom van 'jong geleerd, oud gedaan' is dit in stadsdeel Scheveningen vertaald naar de Jeugdraad en de zakgeldacties. Welzijn Scheveningen begeleidt de jongeren en verzorgt de catering in de pauze. Buurtbeheermaatschappij Scheveningen is aanwezig met gereedschap, biedt technische ondersteuning en voert het verzamelde vuil af.

Ben je tussen de 11 en 17 jaar oud, woon je in Scheveningen en wil je ook eens meedoen aan een zakgeldactie of meer weten over de Jeugdraad? Stuur dan een mailtje naar jeugdraad@boog.nl. Voor 2 uur werken ontvang je 7 euro zakgeld. En in de pauze praten we altijd even over wat we een volgende keer kunnen doen. Of over iets wat jou bezig houdt.