Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 18 september 2007

BNN's Ranking the Stars barst weer los
Bekende Nederlandse mannen gaan met de billen bloot

'Ik heb slechts twee meisjes gehad in mijn hele leven...', 'Nu kan ik natuurlijk niet meer stelen, maar vroeger deed ik het graag', 'Ik ben een enorme jankerd' en 'Ik doe het iedere dag met mezelf!' Een greep uit de opzienbarende uitspraken die BN'ers het komende najaar op TV doen. Vrijdag 21 september van 20.25 uur tot 21.10 uur barst Ranking the Stars weer los bij BNN op 3.

Vorig jaar maakten onder meer Victoria Koblenko, Georgina Verbaan en Katja Schuurman het elkaar moeilijk in Ranking the Stars. Dit jaar moet presentator Paul de Leeuw geen kippenhok vol bekende Nederlandse dames in bedwang houden, maar een ren vol hanen. Jan Smit, Ruud de Wild, Beau van Erven Dorens, Xander de Buisonjé, Filemon Wesselink, Henkjan Smits, Jeroen Kijk in de Vegte, Winston Gerschtanowitz, Jamai Loman en Giel Beelen zijn de deelnemers. Wie kent zichzelf en de anderen het beste?

Het concept is bekend: tien bekende Nederlandse sterren moeten elkaar in lijstjes zetten en als dat lijstje overeenkomt met het lijstje dat is opgesteld door 100 vrouwen, verdienen zij punten. Ondertussen leren we de mannen veel beter kennen, want elke plaats op de lijst moet worden gemotiveerd. Dat is lastig, want wie zet je op plaats tien, wie op plaats één en hoe leg je uit waarom je dat doet?

De vragen die de deelnemers krijgen voorgelegd zijn zeer divers: van 'Aan wie zou je als eerste je nier afstaan?' tot 'Wie verdient het meest?' en 'Wie heeft de meeste bi-seksuele trekjes?'. De mannen zijn stuk voor stuk bekende figuren in de media. Klopt de beeldvorming en het imago dat zij in 'de bladen' aangemeten hebben gekregen? In acht afleveringen ziet de kijker hoe de mannen daar zelf over denken en hoe ze naar anderen kijken.

Het idee van BNN voor het programma komt van een Japans format. Voor de presentatie had BNN vorig seizoen één ultieme presentator op het oog: Paul de Leeuw. Die samenwerking beviel goed en wordt met deze tweede serie van BNN's Ranking the Stars voortgezet.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl