Ralph Pans voert campagne vanuit 'Het Pans Huis'

19/09/2007 16:01



&Samhoud Nederland B.V.



Persbericht
Woensdag 19 september 2007

Ralph Pans voert 'betrokken en daadkrachtig' campagne vanuit 'Het Pans Huis'

Op vrijdag 21 september start Ralph Pans officieel zijn campagne voor het burgemeesterschap van Utrecht. Om 15.00 uur vindt een persbijeenkomst plaats in Het Pans Huis, Maliebaan 55 in Utrecht. Aansluitend is er van 17.00 uur tot 19.00 uur een borrel voor geïnteresseerde Utrechters die graag kennis willen maken met Ralph Pans. Pans' motto luidt: betrokken en daadkrachtig.

De kandidaatburgemeester voor Utrecht heeft zijn intrek genomen in 'Het Pans Huis' om van daaruit zijn verkiezingscampagne te voeren. 'Het Pans Huis' staat aan de Maliebaan 55, op de hoek met de Burgemeester Reigerstraat, en is normaliter kantoor van adviesbureau ?. Ralph Pans ontvangt daar de komende weken Utrechters en vertrekt van daaruit om Utrechters te bezoeken.

Dagelijkse borrel om kennis te maken
Van vrijdag 21 september tot zondag 30 oktober organiseert Ralph Pans 10 dagen lang een borrel, dagelijks van 17.00 uur tot 19.00 uur, aan de Maliebaan 55. Op die manier wil hij kennis maken met Utrechters en met hun ideeën over de stad. Hij ontvangt niet alleen mensen, ook bezoekt hij op zijn beurt de komende weken de 10 Utrechtse wijken om beter te weten te komen wat er speelt onder de Utrechters. De dagelijkse borrel is toegankelijk voor iedereen.

Verder presenteert Ralph Pans op vrijdag 21 september zijn campagnekalender voor de komende weken.





http://www.utrecht.nl