Politie Zeeland


Z-2860-2007 Auto op de kop, Terneuzen
Tijdens een eenzijdig ongeval is donderdagavond rond 19.15 uur de auto van een 27-jarige Terneuzenaar op de kop beland.
Op de rotonde Guido Gezellestraat/Rooseveltlaan verloor hij de controle over het stuur waarna hij de verhoogde middenberm opreed. Nadat hij een lantaarnpaal omver reed, kwam zijn auto op de kop tot stilstand. De 27-jarige bestuurder, zijn evenoude vrouw en zijn 3-jarig dochtertje, werden door omstanders uit de auto geholpen. De vrouw en haar dochtertje zijn voor de zekerheid meegenomen naar het ziekenhuis maar bleken later geen letsel te hebben opgelopen bij het ongeval. Omdat de adem van de 27-jarige Terneuzenaar naar alcohol rook werd van hem een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij met teveel alcohol op achter het stuur had gezeten. Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar zijn rijbewijs werd ingevorderd.

O-2861-2007 Automobilist rijdt onder invloed, Rilland
Op de A58 ter hoogte van Rilland is donderdagavond rond 20.45 uur een 35-jarige automobilist uit Breda betrapt op rijden onder invloed van alcohol.
Uit de blaastest bleek dat hij ruim 6 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Ook bleek dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Tegen de 35-jarige man is proces-verbaal opgemaakt.

W-2862-2007 Ongeval in Vlissingen
Op de Nieuwe Vlissingseweg vond donderdagavond rond 21.40 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 19-jarige automobilist uit Middelburg reed op de linkerrijstrook nadat hij een paar auto's had ingehaald. Toen hij weer naar rechts stuurde, zag hij op het laatste moment dat daar nog een auto reed.
Hij gaf een ruk aan zijn stuur naar links maar raakte toch nog deze auto, bestuurd door een 28-jarige Middelburgse vrouw. Als gevolg hiervan sloeg de auto van de Middelburgse over de kop en kwam op de kop tot stilstand. De auto van de 19-jarige man kwam in de middenberm tot stilstand. De 28-jarige vrouw is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis in Vlissingen. Beide voertuigen raakten beschadigd en moesten worden weggetakeld.