Datum: 21 september 2007

Hillegom Inbraak in woningen De politie is een onderzoek gestart naar de woninginbraken in twee woningen aan de Stationsweg. De inbraken vonden plaats op donderdag 20 september. De daders zijn binnengekomen door de voordeur te forceren en het openbreken van een raam. De daders hebben de woningen doorzocht. Het is nog niet bekend wat er is weggenomen. De hulp van de technische recherche is ingeroepen om de sporen die door de dader(s) zijn achtergelaten te onderzoeken.

Leiden Aanhoudingen na gooien stenen tegen bus De politie heeft donderdagmiddag 20 september drie jongens uit Leiden van 13, 16 en 17 jaar aangehouden. Bij de politie werd gemeld dat er jongens op de Spanjaardsbrug stenen gooiden naar een voorbijrijdende bus. Volgens de jongens gooide één van hen een blikje en een ander een aansteker. De jongens worden vermoedelijk doorgestuurd naar buro Halt.

Alphen aan den Rijn Woninginbraak Donderdag 20 september is ingebroken in een woning aan de Rijsenburg. Een getuige zag omstreeks 04.30 uur twee jongens met een Noord-Afrikaans uiterlijk door de poort aan de achterzijde van de Rijsenburg rennen. De twee zijn daarna weggelopen door de tunnel onder de President Kennedylaan. De getuige had kort hiervoor één van de jongens op het balkon van de woning zien staan. Uit de woning werden onder andere geld en sieraden gestolen. Via een raam die op een kier stond wisten de jongens binnen te komen.

Hazerswoude-Rijndijk Aanhoudingen na bedreigingen De politie heeft op donderdag 20 september rond 20.00 uur twee mannen van 22 en 44 jaar en een 41 jarige vrouw uit Hazerswoude-Rijndijk aangehouden naar aanleiding van bedreigingen. Een 42 jarige man uit hun woonplaats heeft aangifte gedaan. De personen, allen wonende in de dichterswijk, zouden al lange tijd in onmin met elkaar leven.

Waddinxveen Aanhouding voor inbraak De politie heeft deze week vier Waddinxveners van 13 (2) en 15 (2) aangehouden op verdenking van het plegen van een woninginbraak aan de Wingerd. De inbraak vond zondagmiddag 2 september plaats. De politie kwam de verdachten op het spoor na een getuigeverklaring. Uit de woning werden een Playstation en een spelcomputer weggenomen. Nadat er via een openstaande deur toegang was verschaft, werden er enkele kamers doorzocht.

Gouda Aanhouding na mishandeling De politie heeft op donderdag 20 september rond 18.30 uur aan de Hoge Gouwe een 60 jarige man uit Gouda aangehouden. De man wordt ervan verdachte een 20 jarige vrouw uit Gouda zonder aanleiding de vrouw een klap in het gezicht te hebben gegeven. De man zou ook discriminerende opmerkingen hebben gemaakt.

Gouda Inbraak in woning De politie is een onderzoek gestart naar een inbraak in een woning aan de Troelstralaan. De inbraak vond plaats in de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 september. Onbekend is hoe de daders zijn binnengekomen. Het gehele pand is doorzocht en men heeft een aantal goederen weggenomen zoals een LCD scherm, gsm's schoudertas met sleutels. De hulp van de technische recherche is ingeroepen om de sporen die door de dader(s) zijn achtergelaten te onderzoeken.

--- einde berichten ---
---

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459391 Fax 071 - 5459305

---- --