Gemeente Wervershoof


Palen seniorencomplex centrum geslagen

20 sep 2007
Oostgevel seniorencomplex Het Grootslag in Wervershoof De eerste palen zitten in de grond voor een nieuw seniorencomplex. De 32 appartementen komen op de plaats van de vroegere sportvelden in het centrum van Wervershoof.
Slaan eerste paal door Dirk Meyles Dirk Meyles , oud-voorzitter van huurdersvereniging De Driehoek, bediende de heimachine om de symbolische eerste paal te slaan.

Het appartementencomplex wordt opgetrokken in drie bouwlagen. Het gebouw wordt voorzien van een houten galerij, een lift en een gedeeltelijk bestrate binnentuin. Naast de centrale ingang is inpandig plaats voor 5 boosters. Het pand is niet toegankelijk voor onbevoegden. Voor het openen van de voordeur is een speciale chipsleutel nodig. Voor de entree wordt een centrale ondergrondse vuilcontainer geplaatst.

De woningen krijgen een directe alarmeringaansluiting. De bewoners kunnen zelf beslissen of ze daar tegen een (geringe) vergoeding gebruik van maken. De appartementen worden gebouwd naar de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Eerst paal bouwproject Het Grootslag Naast een woonkamer, keuken, badkamer en een apart toilet beschikken de appartementen over een grote en een kleine slaapkamer en een inpandige berging op de begane grond.

Er is bij elk gevelkozijn van de appartementen (behalve noordzijde) een aansluiting aanwezig voor een zonwering, die voor een gereduceerde prijs via de woningstichting aangeschaft kan worden.

De oplevering is door Mulder Obdam BV uit Obdam, die het seniorencomplex bouwt, gepland voor september 2008..

Ons adres: Raadhuisplein 1 1693 EA Wervershoof info@wervershoof.nl Telefoon: 0228-587171