Politie Noord-Holland-Noord

Gewapende overval amusementshal

Alkmaar, 20-09-2007 o Donderdagochtend vond een gewapende overval plaats op amusementshal Toy-Toy op de Gedempte Nieuwesloot in Alkmaar. Tussen 10.05 en 10.20 kwam een man de net geopende zaak binnen. Hij bedreigde een medewerker van het bedrijf met een vuurwapen en dwong hem het kasgeld af te geven. Op het moment van de overval waren er drie klanten in de zaak.

De dader is na de overval met het geldbedrag de zaak uitgelopen en linksaf gegaan in de richting van de Paardenmarkt, Paternosterstraat, Canadaplein.

Het signalement van de dader luidt als volgt: blanke man, circa 35 jaar, 1.80 lang, kort donker haar. Hij droeg een zwarte jas met een capuchon met een lichtkleurige voering en een bontkraag. Verder droeg hij een lichtkleurige spijkerbroek.

De politie is op zoek naar mensen die rond het tijdstip van de overval iets verdachts hebben gezien en informatie hebben over dit voorval. Zij worden verzocht contact op te nemen met Politie Noord-Holland Noord, Afdeling Alkmaar, via telefoonnummer 0900-8844.

Laatst gewijzigd 21-09-2007 13:55 | © Politie Noord-Holland Noord |