Keyware


Keyware wordt belangrijkste betaalpartner op Antwerpse Boekenbeurs

Brussel, België 21 september 2007 Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) eenvooraanstaande leverancier van oplossingen voor elektronisch betalen, getrouwheidssystemen, identiteitstoepassingen en daaraan verwant transactiebeheer, wordt de belangrijkste leverancier van betaaltoepassingen op de Antwerpse boekenbeurs, georganiseerd door Antwerp Expo.

Al bij de vorige editie in 2006 was Keyware een belangrijke partner. Toen maakten meer dan 40 standhouders en uitgeverijen gebruik van Keywares betaaltoestellen. Voor de editie 2007 die plaatsvindt van 31 oktober tot 11 november hebben nu al meer dan 40 standhouders een toestel gehuurd.

De voordelen van standhouders die kiezen voor een Keyware-betaalterminal zijn :

Meer omzet

Geïnteresseerde bezoekers kunnen met alle mogelijke betaalkaarten direct hun aankopen regelen. Interessante opportuniteiten hoeven de bezoekers hierdoor niet langer te laten liggen en de handelaren zijn verheugd om te verkopen.

Meer veiligheid en comfort

Zowel voor handelaren-standhouders als voor bezoekers betekent minder cash een grotere veiligheid m.b.t. diefstal, verlies e.a.. Verder hoeft niemand te wachten op wisselgeld en is het voor de handelaar-standhouder mogelijk om een overzicht te krijgen van de uitgevoerde betalingen. Dit vereenvoudigt dan weer aanzienlijk de administratieve opvolging.

De scherpste prijs

Door een aangepaste huurformule kan de handelaar-standhouder optimaal genieten van gerealiseerde meeropbrengsten.

Speciale service

Keyware biedt een interventie ter plaatse aan binnen de 4 uur. Daarenboven lost Keyware gemiddeld 92% van de service-vragen op via haar helpdesk.

Ook andere beursorganisatoren of handelaren-standhouders kunnen genieten van Keywares beurscontracten. Meer informatie kan bekomen worden via sales@keyware.com

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van oplossingen voor electronisch betalen, getrouwheidssystemen, identiteitstoepassingen en daaraan verwant transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Zaventem, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com.

Voor bijkomende informatie, contacteer :

Mr. Stéphane Vandervelde

President & CEO

Keyware Technologies

Tel: +32 (0)2 346.25.23

ir@keyware.com

www.keyware.com

copyright © 2006 Keyware

Powered by devcreator Privacy Policy