Ingezonden persbericht


932271.gif

Soopl Fashion Trolley geselecteerd voor De Nederlandse Designprijzen

21 september 2007

Soopl is trots! De Soopl Fashion Trolley is geselecteerd voor De Nederlandse Designprijzen. Uit 528 inzendingen koos een deskundige jury de beste 100. En daarmee heeft Soopl zich geplaatst tussen gerenommeerde designbureaus en gevestigde merken als Philips, Red Band en Grolsch.

Het begon tijdens een baan als accountmanager voor een kledingmerk. Arjan Kaan had een idee hoe het vervoeren van kleding beter kon. Na ruim anderhalf jaar ontwikkelen, samen met industrieel ontwerper Joep Trappenburg, stond daar eindelijk wat Arjan voor ogen had: een stoer verrijdbaar kledingrek dat rijdt. En blijft rijden!

De Soopl Fashion Trolley bestaat uit aluminium & metalen stangen verbonden door kunststof onderdelen. De massief rubberen wielen hebben de eigenschappen van luchtbandjes en zorgen voor optimale stabiliteit en mobiliteit. De Fashion Trolley is eenvoudig in gebruik. Je kunt het kledingrek volledig inklappen en daardoor makkelijk meenemen.

De Nederlandse Designprijzen 2007 wordt uitgevoerd in samenwerking met Gemeente Eindhoven, BNO en Design Connection Eindhoven. Soopl is geselecteerd in de categorie Professioneel Product. De nominaties voor De Nederlandse Designprijzen 2007 worden op 1 oktober bekend gemaakt en zaterdag 20 oktober de uiteindelijke winnaars. Meer informatie over De Nederlandse Designprijzen kun je vinden op hun website (www.nederlandsedesignprijzen.nl).

Meer over Soopl en haar Fashion Trolley kun je lezen op www.soopl.nl.

Voor de redactie:

Beeldmateriaal vind je op onze site: http://www.soopl.nl/pers. Wil je meer informatie ontvangen neem dan contact op met:

Branda Faber

branda@soopl.nl

06-55754899