Ingezonden persbericht


Persbericht

Warner Bros. Interactive Entertainment presenteert de LOONEY TUNES: ACME ARSENAL-videogame

~ Alle favoriete karakters in een wilde actie- en avonturenvideogame voor de Xbox 360", Wii" en PlayStation®2~

21 september, 2007 - Warner Bros. Interactive Entertainment brengt deze herfst de geheel nieuwe en actierijke LOONEY TUNES: ACME ARSENAL"-videogame op de markt. Alle klassieke, ondeugende cartoonfiguren zijn van de partij in een next-generation-avontuur voor het Xbox360"-videogame- en entertainmentsysteem van Microsoft, de Wii" en PlayStation®2 computer-entertainmentsysteem. De game is eind november in Europa beschikbaar.

LOONEY TUNES: ACME ARSENAL is gepubliceerd door Warner Bros. Interactive Entertainment en is ontwikkeld door REDTRIBE. Het is een actie-en avonturengame met zeven speelbare Looney Tunes-karakters te weten Bugs Bunny, Daffy Duck, Tazmanian Devil, Foghorn Leghorn, Marvin the Martian, Gossamer en een speciaal geheim karakter. Ze zijn allemaal uitgevoerd in high-definition, next-generation graphics.

LOONEY TUNES: ACME ARSENAL vernieuwt de klassieke karakters op een manier die in de smaak zal vallen bij zowel een nieuwe generatie fans als de loyale fans van de enorm populaire cartoons , zegt Samantha Ryan, Senior Vice President Development and Production bij Warner Bros. Interactive Entertainment. De game bevat de brutale humor van de Looney Tunes en laat spelers de karakters meenemen naar waar ze nog nooit eerder zijn geweest met next-generation gameplay en graphics.

Gamers kunnen zich onderdompelen in snelle vechtsituaties, uitdagende puzzels die opgelost moeten worden en race-acties tegen de achtergrond van de bizarre cartoon-verhalen. Het spel kan in een single player-modus maar ook in duo s gespeeld worden. Spelers bedienen een arsenaal aan ACME-uitrustingen en projectielwapens in buitengewone veldslagen. Ze reizen naar diverse locaties zoals Camelot, het Oude Egypte, het Wilde Westen, de loopgraven van de Tweede Wereldoorlog en meer.

In de Xbox360-versie kunnen spelers volledig gebruik maken van de real-time physics en animation blending. Het Xbox Live® online entertainment-netwerk maakt het samenspelen van twee spelers mogelijk. Spelers kunnen eveneens volledig gebruikmaken van de voordelen van de bewegingsgestuurde bediening tijdens vechten, spin attacks, smash attacks en rijden in de Wii-versie. De PlayStation®2-versie bevat zowel verschillende unlockable karakters als een exclusieve mini-game.

Kijk voor meer informatie over LOONEY TUNES: ACME ARSENAL op http://looneytunes.warnerbros.com/acmearsenal/

(350 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over REDTRIBE
REDTRIBE is een handelsnaam van TRIBALANT PTY LTD, een toonaangevende ontwikkelaar van computerspellen. REDTRIBE is de snelst groeiende game-ontwikkelingsstudio in Australië en produceert AAA-kwaliteit games gericht op de hoogste productiewaarden en entertainment-ervaringen. De studio brengt enkele van de grootste namen in de game-ontwikkeling ter wereld samen. REDTRIBE is een verzamelplaats van creativiteit en innovatie en ontwikkelt games voor alle huidige en volgende generaties consoles en PC-platformen. http://www.redtribe.com

Over Warner Bros. Interactive Entertainment
Warner Bros. Interactive Entertainment, een divisie van Warner Bros. Home Entertainment Group, is een toonaangevende uitgever, licentieverstrekker en ontwikkelaar van entertainment content voor de interactieve wereld op alle huidige en toekomstige platforms waaronder consoles, PC-gebaseerde gaming en draadloze applicaties.

Voor meer informatie, fotomateriaal of test exemplaren kunt u contact opnemen met Ilona de Bok van LEWIS PR: Tel: + 31 (0) 40 235 46 00 E-mail: ilonadb@lewispr.com Fax: + 31 (0) 40 235 46 01 Web: http://www.lewispr.com

LOONEY TUNES: ACME ARSENAL © 2007 Warner Bros. Entertainment Inc. Developed by Red Tribe. Xbox, Xbox 360, and Xbox Live are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. " and the Wii logo are trademarks of Nintendo. © 2006 Nintendo. All other trademarks and copyrights are the property of their respective owners. All rights reserved.

b44bc3.jpg WB SHIELD: " & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s07)

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com