Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SAFARIPARK BEEKSE BERGEN BIEDT TROUWARRANGEMENTEN VOOR AFRIKA-LIEFHEBBERS

Elkaar het ja-woord geven met diner-, feest- en overnachtingsmogelijkheden in safaripark

Hilvarenbeek, vrijdag 21 september 2007 - Elkaar het ja-woord geven terwijl op de achtergrond leeuwen brullen en chimpansees voorbij slingeren. Vanaf vandaag kan dat in Safaripark Beekse Bergen. Het Afrikaanse wildlife park biedt aanstaande bruidsparen de kans om te trouwen op verschillende locaties en aansluitend te dineren, feest vieren en overnachten op een steenworp afstand van 1.500 dieren.

Safaripark Beekse Bergen geeft gehoor aan de vraag naar trouwmogelijkheden op het park. Vanaf heden biedt het park de mogelijkheid om op vier locaties in het park een huwelijk te sluiten. Naast een voltrekking in het Safarirestaurant kunnen dierenliefhebbers elkaar ook het ja-woord geven op de safariboot om daarna op het dek met elkaar te proosten terwijl men uitzicht heeft op de vlakte met neushoorns en watoessirunderen. Ook plechtigheden onder een stro-overkapping in het Afrikadorp alsook in de bezoekersruimte bij de chimpansees en gorilla's behoren tot de mogelijkheden. "Zo is het zomaar mogelijk dat er een paar extra gasten voorbij slingeren terwijl het bruidspaar elkaar eeuwige trouw belooft", aldus parkmanager Matthieu de Sevaux.

Champagne
Na de plechtigheid kan Safaripark Beekse Bergen diverse andere activiteiten aanbieden. "Zo kunnen we een receptie met een Afrikaanse braai organiseren, maar is het ook mogelijk om met alle gasten van een champagnelunch te genieten in het Safarirestaurant of de Zebra Lounge", zegt De Sevaux. Terwijl het bruidspaar zich laat fotograferen bij de Afrikaanse dieren, kunnen hun gasten een themarondleiding krijgen door het park over de verhouding tussen mannen en vrouwen in de dierenwereld. "Zelfs overnachten in een sfeervol tentenkamp rondom een kampvuur of in een jungalow, kan door ons worden georganiseerd." Aanstaande bruidsparen komen via 0900-0200 (E 0,20 p.m.) in contact met een parkmedewerker die voor hen een passend arrangement kan samenstellen.
---



Ingezonden persbericht