AFM


De AFM legt een last onder dwangsom op aan De Hoek Assurantie Adviseurs B.V.

21-9-2007

De AFM maakt bekend dat zij bij brief van 6 september 2007 een last onder dwangsom heeft opgelegd aan: De Hoek Assurantie Adviseurs B.V., Amperestraat 11 H te 1446 TP Purmerend.

De last onder dwangsom is opgelegd, omdat De Hoek Assurantie Adviseurs B.V. niet voldoet aan de informatieverzoeken van de AFM. De AFM heeft De Hoek Assurantie Adviseurs B.V. om informatie verzocht, omdat het vermoeden bestaat dat deze vennootschap in strijd handelt dan wel heeft gehandeld met de regels gesteld ten behoeve van de integere bedrijfsvoering.

De AFM vermoedt dat De Hoek Assurantie Adviseurs B.V. heeft nagelaten zorg te dragen voor adequate maatregelen gericht op het voorkomen van betrokkenheid van de fi nanciële dienstverlener en van zijn werknemers bij strafbare feiten, die het vertrouwen in de fi nanciële dienstverlener of in de fi nanciële markten in het algemeen schaden.

De Hoek Assurantie Adviseurs B.V. heeft de verzochte informatie niet binnen de termijn geleverd en is daarom verplicht de dwangsom te betalen. Ook zal de verzochte informatie nog steeds aan de AFM moeten worden geleverd.

De integrale beschikking is te vinden op via de 'Downloads' link. Bij vragen of klachten kunt u ook contact opnemen met het Meldpunt Financiële Markten van de AFM: 0900-5400 540 (0,05 euro per minuut).