Ingezonden persbericht


Stoneroos Video Editor gelanceerd: gratis te gebruiken bij Filmpjes.nl

De video editor van Stoneroos is vanaf vandaag voor iedereen die zijn filmpje wil publiceren bij filmpjes.nl, gratis te gebruiken. De tool is erg eenvoudig in gebruik; in een paar stappen eigen filmpjes bewerken en het resultaat direct online zetten.

Met de editor kunnen gebruikers niet alleen gedeeltes knippen uit eigen filmpjes en filmpjes combineren, maar ook zelf plaatjes, tekst en geluid eraan toevoegen. Zo creëert ieder zijn eigen, persoonlijke en semi-professionele montage.

Stoneroos denkt met de gratis video editor de drempel te verlagen voor mensen om met eigen foto en videomateriaal aan de slag te gaan. Daarnaast kan zo het niveau van de filmpjes verhoogd worden.

15adb88.gif

De editor is erg gemakkelijk in gebruik en kan gedownload worden vanaf de websites van Stoneroos en Filmpjes.nl. Na een eenmalige gratis registratie en installatie, is het een kwestie van een eigen creatie maken en met één druk op de knop staat het filmpje online bij filmpjes.nl*.

Wil je meer lezen over onze tool of wil je de tool uitproberen, surf dan naar onze website http://www.stoneroos.nl/video-editor.

Stoneroos ziet in Filmpjes.nl een ideale partner om de software gratis aan een groot publiek aan te bieden. Maandelijks zijn er ongeveer 100.000 bezoekers op het videoplatform Filmpjes.nl. Voor al deze bezoekers wordt het zelf bewerken en uploaden van een filmpje een stuk eenvoudiger. De filmpjes zijn naast de website ook te bekijken op digitale televisie via Mediamall en via de mobiele telefoon (www.filmpjes.nl/imode)

Stoneroos Interactieve Televisie is een cross platform bedrijf dat formats en applicaties bedenkt, ontwerpt en bouwt voor digitale televisie.


* een moderator van Filmpjes.nl zal het filmpje eerst goed moeten keuren alvorens het verschijnt op de website

Vriendelijke groet,

Stoneroos Interactieve Televisie

E-mail: stoneroos@stoneroos.nl Postadres:
Postbus 129
1200 AC Hilversum
Bezoekadres:
Media Park, Mediacentrum
Sumatralaan 45
Hilversum
Tel: 035 628 47 22
Fax: 035 62 34 393
Internet: www.stoneroos.nl