Update software sinds kort SAP Software Solution Partner


AMSTERDAM, 20070921 -- update software is als beursgenoteerde CRM softwareleverancier sinds kort gecertificeerd SAP Software Solution Partner. Het partnership is tot stand gekomen doordat update software met goed resultaat het certificeringprogramma van SAP heeft doorlopen. Hierdoor is update software gemachtigd om het logo van "SAP Certified Integration" te gebruiken en heeft het tevens het officiële SAP Interface certificaat ontvangen.

update software CRM biedt hiermee de volledige CRM functionaliteit voor SAP klanten. Bedrijven en instellingen die naast bestaande SAP oplossingen, zoals SAP ERP op zoek zijn naar een geschikte CRM oplossing, zijn hierdoor niet alleen bij SAP CRM verzekerd van een integratie op hoog niveau, maar kunnen hiervoor nu dus ook terecht bij update software.

Over update software
update Software is Europa's toonaangevende leverancier van Customer Relationship Management oplossingen. Zij heeft zich gespecialiseerd in het automatiseren van complexe bedrijfsprocessen met workflows. De applicatie is volledig configureerbaar zonder te programmeren en is leverbaar in onder andere een web, windows (client-server), PDA en Smartphone versie in 21 talen. update CRM wordt in Europa door ruim 1450 klanten en meer dan 150.000 users gebruikt. In de Benelux zijn onder andere 3M, Pernod Ricard, GFK, Meeùs, Vopak en BAM klanten van update. Voor meer informatie zie www.update.com.





update software