Bohn Stafleu van Loghum lanceert 2 nieuwe vacaturesites


Eerste grote vacaturesite specifiek voor verplegend personeel
HOUTEN, 20070921 -- De uitgeefcombinatie Bohn Stafleu van Loghum en Springer Uitgeverij heeft vrijdag 2 nieuwe vacaturesites voor (para)medici gelanceerd, www.mednet.nl/vacatures en www.bijzijn.nl/vacatures. De sites bevatten onder meer het actuele vacatureaanbod van werving-en selectiebureaus binnen de medische sector en universitair medische centra.

De websites kenmerken zich door een eigentijds design en het snel kunnen vinden van vacatures in de verschillende medische disciplines. Naast de vacatures van onder andere de werving- en selectiebureaus SWG Arts en Werk, EMC, The Sales College en van academische en perifere ziekenhuizen, verschijnen op de website www.mednet.nl/vacatures tevens de vacatures van medische uitgaven als het NTvG en MedNet Magazine.

De website www.bijzijn.nl/vacatures is de eerste grote vacaturesite voor verplegend en verzorgend personeel. Verpleegkundigen en verzorgenden krijgen op de nieuws- en communitywebsite voor verpleegkundigen direct een actueel overzicht van beschikbare vacatures en hoeven niet -zoals op tal van andere medische en niet-medische vacaturesites- uitgebreide zoekschermen te doorlopen.

De nieuwe vacaturesites van MedNet en Bijzijn zijn gelieerd aan www.medischebanenbank.nl, de snel groeiende vacaturesite voor medische professionals die de uitgeefcombinatie eind juni heeft gelanceerd.