Nieuwe website over cosmetische chirurgie: www.ietslatendoen.nl


NEDERLAND EN BELGIE, 20070921 -- Vanaf 1 september is Rob Helweg officieel in de lucht met de gratis en onafhankelijke website over cosmetische chirurgie genaamd www.ietslatendoen.nl

Geen familie van Marijke Helwegen en toch een site over cosmetische chirurgie? Dit lijkt onwaarschijnlijk maar de reden voor mij als ICT projectmanager was eigenlijk heel eenvoudig: Ik wilde een eigen project vanaf het idee tot en met de implementatie doen. Dus toen ik om me heen wat mensen (voornamelijk vrouwen) hoorde die cosmetische chirurgie overwogen en op zoek waren naar objectieve informatie was voor mij duidelijk wat mijn project zou gaan worden.

Het resultaat is een complete website met als basis een bestand van zo'n beetje alle klinieken uit Nederland en Belgie. Bezoekers van www.ietslatendoen.nl kunnen aan de hand van een heel aantal selectiecriteria (bijvoorbeeld prijs + lidmaatschap branchevereniging) komen tot een weloverwogen kliniekkeuze.

Daarnaast is er ruimte voor de beleving (uitwisselen ervaringen, blogs en forum) en komen natuurlijk ook aanverwante zaken zoals beauty-, fashion- en shopping tips aan de orde.

Kortom een site met naast veel praktische informatie ook de nodige fun. Daarbij komt dat de naam www.ietslatendoen.nl gemakkelijk te onthouden is en de lading op een echt Hollandse manier dekt.





Rob Helweg (moderator)