Mojo Concerts

28-6-2007

Herbert Grönemeyer in rol van rockster in Amsterdam

Filantroop of rockster: moeiteloos schakelt Herbert Grönemeyer van de ene rol in de andere. Met campagnes als Ich Bin ein Ausländer en Deine Stimme Gegen Armut brengt één van de populairste artiesten op Duits grondgebied vraagstukken als racistisch geweld respectievelijk ontwikkelingshulp met succes onder de aandacht. Zijn daden bleven niet onopgemerkt: in 2005 werd hij door Time Magazine uitgeroepen tot één van de 37 helden van Europa.

Ook als muzikant hoeft de in Londen woonachtige Duitster niet te klagen. Al jarenlang wordt hij op handen gedragen door het Duitse publiek: vandaar dat hij net zo makkelijk stadions vult als collega artiesten als The Stones en Springsteen. Ook in Nederland kan Grönemeyer rekenen op warme belangstelling: zijn bejubelde optreden in de Melkweg in 2003 was totaal uitverkocht. Grönemeyer laat zijn rechtvaardigheidsgevoel spreken op zijn laatste album Zwölf waarop hij serieuze zaken als aids in Afrika en politiek aankaart.

Klik hier voor een compleet arrangement inclusief toegangskaart en hotel (verkrijgbaar vanaf 30 juni).

Vrijdag 21 september 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 36,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 30 juni om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.

===============================================
Please do not remove the following line:
MessageCode=76KD02Z2023
===============================================