Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Amsterdam, 22 augustus 2007

Eerste Glossy door Onbekende Nederlander

Lancering op 21 september in Amsterdam

Op 21 september 2007 wordt de Philip © gelanceerd, een gloednieuwe glossy rond Onbekende Nederlander Philip Walkate. Dit nieuwe magazine is er voor de leeftijdloze man van rond de veertig, maar het modieuze blad is ook zeer interessant voor vrouwen die zich zo jong voelen als ze zijn.

Philip © is het eerste glossy magazine rond een Onbekende Nederlander, de eerste glossy waarvan lezers interactief de inhoud kunnen bepalen en de eerste glossy die daadwerkelijk inspeelt op de behoeften van de 21ste eeuws mens: infotainment met een spiritueel, geëngageerd en toch vrijblijvend randje.

De eerste Philip © staat in het teken van de campagne van inspirator en cabaretier Philip Walkate om Man van het Jaar te worden. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in Koffiehuis KHL in Amsterdam zal deze bijzondere editie van het glossy magazine overhandigd worden aan de heer Walkate zelf. Genodigden zijn de movers en shakers uit de tijdschriftenbranche, de theater- en reclamewereld en talloze bekende & onbekende Nederlanders.

Meer informatie:
www.philipwalkate.nl/manvanhetjaar & www.philipwalkate.nl/blog.

Presentatie Philip ©

Locatie: Koffiehuis KHL, Oostelijke Handelskade 44, A'dam, www.khl.nl

Datum & Tijd: 21 september 2007 om 16:00 uur

Presentatie door Philip Walkate, overhandiging eerste exemplaar, optreden van de Burn Out Band. Met gratis drankjes, hapjes en de nieuwe glossy in een goodybag!


---