Samas NV

Uitreiking BNI-prijs 2007 in The Village Office

HOUTEN, 24 augustus 2007 - Voor het derde jaar presenteert de Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten (BNI) in samenwerking met kantoorinrichter Samas de BNI-prijs. Dé vakprijs voor pas afgestudeerde interieurarchitecten. Van elke academie die opleidt tot interieurarchitect wordt één student genomineerd voor deze felbegeerde prijs. Op vrijdag 21 september vindt de officiële uitreiking plaats in The Village Office, het Europese hoofdkantoor en experience centre van Samas.

De vakprijs heeft als doel jonge talentvolle ontwerpers die de academies in het afgelopen studiejaar hebben voortgebracht te stimuleren en aan te moedigen. Daarnaast bieden BNI en Samas met de uitreiking van de BNI-prijs pas afgestudeerde interieurarchitecten de kans om zich op landelijk niveau te presenteren.

In de week voorafgaand aan de prijsuitreiking worden de genomineerde ontwerpen geëxposeerd in The Village Office van Samas, waar op maandag 17 september de professionele vakjury bijeenkomt om de ontwerpen te beoordelen en een winnaar te kiezen. De genomineerde studenten zijn nog niet gebonden aan opdrachtgevers en hebben daarom alle ruimte voor experiment. Dit resulteert in een expositie die de pure creativiteit uitademt van de jonge ontwerpers. De expositie is open voor publiek en pers van 17 tot en met 21 september 2007 op werkdagen van 10.00 tot 17.30 uur aan de Elzenkade 1 te Houten.

De expositie en uitreiking vinden plaats in The Village Office. De opzienbarende inrichting van dit kantoorgebouw is gebaseerd op het zogenaamde Village Office concept. Hierbij is een verband tussen de kantooromgeving, de tevredenheid en motivatie van medewerkers en uiteindelijk de productiviteit. The Village Office van Samas geeft een verrassend antwoord op de vraag waarom mensen, ondanks files en de beschikbare technologie, toch naar kantoor gaan om te werken.

BNI-prijs 2007

Wie is de meest getalen-
teerde pas afgestudeerde
interieurarchitect 2007?
bni-prijs2006_winnaar2006.jpg
Wie volgt de winnaar van 2006 op?


Facility Management Marktevent
19 september 2007

Copyright © 2007 Samas