Ingezonden persbericht


Open Bijbelstudie Avond in Amersfoort

Vrijdagavond 21 september

Jom Kippoer (grote verzoendag)
God verbaast vriend en vijand...

In de voorjaarsserie Open Bijbelstudie avonden stonden we stil bij de eerste reeks van 'hoogtijden des Heren' (Lev. 23) die hun vervulling in Gods plan met de eerste komst van de Here Jezus hebben gehad. Pesach wijst op de bevrijding uit de slavernij door het lijden en sterven van Jezus. Pinksteren wijst op Zijn opstanding als Eersteling uit de doden.

In de najaarsserie staan we als eerste stil bij Jom Kippoer; de grote verzoendag. Op die ene dag per jaar ging de Hogepriester het heiligdom binnen om verzoening te doen voor het volk. De Here Jezus is na Zijn opstanding het heiligdom binnengegaan. Als Hij er weer uitkomt (tweede komst) zal ook dit feest vervuld worden.

Maar hoe werkt verzoening bij God? Is dat hetzelfde als vergeven zoals het in de woorden bij het avondmaal lijkt te zijn: 'een volkomen verzoening van al onze zonden'? En wat gebeurt er met de mensen die daar niet op zitten te wachten bij Zijn komst, die vijandig zijn en blijven?

Kom luisteren naar Wim Hoogendijk die vanuit de Bijbel Gods geweldige plan met vriend en vijand zal verkennen.

U bent van harte uitgenodigd!!

Waar: Evangelische Hogeschool (EH), Drentsestraat 1, Amersfoort Aanvang: 20.00 uur (19.30u ontvangst met koffie en koek ¤1,-) Toegang Gratis (wel collecte)
Meer informatie: A. Hoogendijk, tel. 033-4620887, email: info@inperspectief.com, website www.inperspectief.com

Open Bijbelstudie Avonden staan open voor iedereen. Wij staan open voor uw vragen en ideeën.
Bent u geïnteresseerd in Gods liefdevolle plan met ons mensen? En wilt u onderzoeken wat de bijbel daar werkelijk over zegt? Doe met ons mee!