Hanny Veerkamp ontvangt boek met voorwoord van André van Duin


AMSTERDAM, 20070911 -- Hanny Veerkamp ontvangt op 21 september 2007 het eerste exemplaar van het boek 'De Heimweehond' van Stichting Pup in Nood waarvoor André van Duin het voorwoord schreef. De boekpresentatie is in Shop Strenesse in de P.C. Hooftstraat 44 te Amsterdam. Het begint om 17:00 uur. Iedereen is van harte welkom

Het boek is door hondenliefhebbers gratis geschreven en samengesteld om zo de aktie 'Geef de pups de ruimte!' te steunen die Pup in Nood in 2006 startte om een grotere opvang te krijgen.

De voorzitter van Pup in Nood, Jack de Jongh, overhandigt het boek aan Hanny Veerkamp en daarna is het tijd voor een hapje en een drankje. Het boek heeft 54 pagina's en kost 14,95. Het bevat 9 korte verhalen over honden en 6 illustraties.

De actie 'Geef de pups de ruimte!' is nodig omdat Pup in Nood met een chronisch ruimtegebrek kampt. Pup in Nood vangt op straat gegooide, mishandelde en moederloze pups op, verzorgt ze, ook medisch, en plaatst ze dan uit in een goed thuis. Omdat de stichting op een bovenwoning gehuisvest is, kan zij niet alle pups en honden opvangen.

De heimweehond en andere hondenverhalen
Samenstelling: Stichting Pup in Nood
Eerste druk februari 2007
Tekst: Joke Loevesijn
Voorwoord: André van Duin
Illustraties: Leandra de Jong
Omslag: Bea Pennings
Eindredactie en samenstelling: Inge Schuiten ten Have
ISBN 13: 978-90-8539-643-7
Uitgever: Free Musketeers, Woerden, www.freemusketeers.nl
Informatie over de stichting:
www.pupinnood.nl





Stichting Pup in Nood