Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Doorrijden na aanrijding

Zutphen, 21-09-2007 o Dinsdagochtend 18 september 2007 heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Handelskade tussen een 28-jarige fietser uit Zutphen en een vrachtwagen. De politie verzoekt de chauffeur van de vrachtwagen zich te melden.

De fietser reed omstreeks 10.00 uur over de Dreef in de richting van de Handelskade. Vlak voor de kruising stond een vrachtwagen aan de rechterkant van de weg. Op het moment dat de fietser de vrachtwagen passeerde gaf de vrachtwagen richting aan naar links en draaide de weg op. De voorkant van de vrachtwagen raakt de achterkant van de fietser, waardoor deze kwam te vallen.

De vrachtwagenchauffeur is uitgestapt om te kijken of de fietser gewond was en toen dat niet het geval bleek is deze weer ingestapt en weggereden. Later bleek echter dat de fiets van de man wel schade had opgelopen.

De politie verzoekt daarom de chauffeur van de vrachtwagen zich te melden om deze schade af te kunnen wikkelen. Ook eventuele getuigen kunnen zich melden op nummer 0900-8844.