AXA Verzekeringen

Introductie AXA Business Edition 20 sep 2007

AXA heeft in samenwerking met het intermediair de AXA Business Edition ontwikkeld: een zakelijke autoverzekering met een vast tarief.

Dit tarief is scherper dan het vorige autotarief van AXA. En door het ontbreken van een Bonus Malusladder is terugval na melding van een (schuld)schade niet meer mogelijk. Hierdoor is een BM beschermingsproduct voortaan overbodig. Voor sommige groepen, zoals onervaren bestuurders, gelden premietoeslagen. Deze worden vastgesteld op basis van BIK-code en functieomschrijving. Deze autoverzekering is af te sluiten binnen het AXA Bedrijven Pakket. Zo kan de pakketkorting oplopen tot 11 procent.

Over AXA

AXA Nederland levert een breed palet aan verzekeringsproducten en diensten gericht op particulieren, midden- en kleinbedrijf en grotere ondernemingen. Ook biedt AXA een ruim aanbod aan beleggingsfondsen. AXA Nederland telt bijna 1.000 medewerkers en is een onderdeel van SNS REAAL. SNS REAAL heeft een balanstotaal van 68 miljard euro en telt bijna 6.000 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.