PvdA Rotterdam


PERSAANKONDIGING

Rotterdam, 20 september 2007

PvdA on Tour in Rotterdam dit weekend

Op zaterdag 22 en zondag 23 september '07 gaan tientallen PvdA-ers op pad, om met veel Rotterdammers in gesprek te gaan.

Naast tal van lokale (deel)raadsleden en dagelijks bestuurders doen ook de wethouders Jantine Kriens, Dominic Schrijer en Hamit Karakus mee, de staatssecretarissen Nebahat Albayrak (justitie) en Ahmed Aboutaleb (sociale zaken) en de Tweede Kamerleden Chantal Gill'ard en Mariette Hamer.

De PvdA trekt de wijken in, de buurten in. De raadsleden, deelraadsleden, wethouders, kamerleden en bewindslieden gaan langs bij Rotterdammers in Delfshaven, de Afrikaanderwijk, Schiebroek-Zuid en Noord. Bij de voetbalvereniging, de moskee en het buurthuis.

Natuurlijk zal het over de landelijke politiek gaan, zo vlak na Prinsjesdag, maar ook over de Rotterdammers zelf. Wat vinden zij ervan, waar lopen zij tegen aan.

De PvdA zet zich er voor in dat Rotterdam sterker, veiliger én socialer wordt. Dat Rotterdam een stad is waar iedereen zich thuis voelt en waar iedereen er beter voor staat. Er valt nog veel te doen, maar er is ook al veel gedaan.

Tijdens de tour is er gelegenheid voor de pers om op locatie met de verschillende PvdA-ers in gesprek te gaan.

Het volledige programma van de 2 dagen zit als bijlage bij dit bericht.

Voor de redactie:

Peter van Heemst, fractievoorzitter, 06-42612 378

Monique Smits

Communicatie
PvdA-fractie Rotterdam

010-417 9368, 06-12 355 791

msmits@stadhuis.rotterdam.nl