FB Events organisator benefietconcert Toon Hermans Huis Sittard


SITTARD, 20070920 -- Ter gelegenheid van het tienjarig bestaan en de ingebruikname van de uitbreiding wordt er op 22 en 23 september een feestelijk openingsweekend georganiseerd voor het Toon Hermans Huis in Sittard (THHS). Voor zowel de uitbreiding van het huis, alsmede bij de festiviteiten van aankomend weekend hebben vele personen en bedrijven zich belangeloos ingezet. Zo zorgde Rene Innemee van evenementenbureau FB Events uit Panheel voor de bijdrage van diverse Limburgse artiesten tijdens het benefietfestival.

Tijdens het festival kan men op zaterdag o.a. genieten van diverse Limburgse artiesten als: Jef Verheijde, Piet Knarren, Gino Fey, Gaston Jacobs, Thei & Marij, Roger Villevoye, Eric Crutz, Frans Croonenberg, Booze & the wild cats, Deep Assam en Pinchitos Caliente bij Jardin d'Isabelle. Tussen 13.00 en 22.00 uur is iedereen uitgenodigd om van deze optredens, een hapje en een drankje te komen genieten. Ook een bezoek aan de kunstmanifestatie "Kunst doet Leven", met een expositie van diverse Limburgse kunstenaars in de tuin van het Huis en Galerie 1, zal de moeite waard zijn.

Zondag staat er een koffieconcert van Kartoesj en de Philharmonie op het programma. Het weekend zal vervolgens worden afgesloten met een heuse kunstveiling ten behoeve van het THHS, in het Ursulineklooster in Sittard. Van de zowel de omzet van de consumpties, de expositie en de veiling komt een substantieel deel ten goede aan het Toon Hermans Huis. Namens het Toon Hermans Huis Sittard nodigen wij u van harte uit!





FB Events