Gemeente Smallingerland

WMO-bijeenkomsten verplaatst naar september
25 juni 2007

WMO-bijeenkomsten verplaatst naar september

Eind september organiseert de gemeente Smallingerland samen met Maatschappelijke Onderneming Smallingerland (MOS) drie WMO-dagen. Deze dagen zijn bedoeld om gebruikers en/of aanbieders van diensten op het gebied van wonen, welzijn of zorg te betrekken bij het samenstellen van het Smallingerlandse WMO-beleidsplan 2008-2011.

De gemeente wil graag de inzet, praktijkervaring en ideeën van haar inwoners gebruiken om een zo goed mogelijk plan samen te kunnen stellen. Zo wordt het een plan dat herkenbaar wordt voor inwoners van Smallingerland. De WMO-dagen stonden gepland voor eind mei, maar zijn verplaatst naar september. Om u tijdig te informeren willen wij u alvast attent maken op de nieuwe data: maandag 24, dinsdag 25 en donderdag 27 september 2007 in schouwburg De Lawei in Drachten.

Medio augustus worden de uitnodigingen met het uitgebreide programma verstuurd. Indien u in de maand mei een uitnodiging heeft ontvangen, ontvangt u deze in augustus opnieuw. Wanneer u nog niet eerder een uitnodiging heeft ontvangen en u wel geïnteresseerd bent om in september uw stem te laten horen, kunt u een e-mail sturen naar Angélique Damen, beleidsmedewerker WMO bij de gemeente Smallingerland, a.damen@smallingerland.nl. U ontvangt dan in augustus een officiële uitnodiging.