Gemeente 's-Hertogenbosch

13-09-2007
Grôte Bossche BQ-test 2007
Weet u nog wie Gommertje was, waar de uitdrukking "rijke stinkerd" vandaan komt, wat een hauwmauw is, of welke snelweg langs 's-Hertogenbosch loopt? Dit waren allemaal vragen uit de eerste Grôte Bossche BQ-test. Op maandagavond 24 september 2007 wordt deze voor de tweede keer gehouden in de School voor de Toekomst in 's-Hertogenbosch en hierbij nodigen we u uit om hieraan deel te nemen.

Kennis delen
De test vindt plaats tijdens de `Week van het Leren', die loopt van 22 tot en met 29 september 2007. In Europa, Nederland en dus óók in 's-Hertogenbosch worden dan activiteiten georganiseerd om aandacht te vragen voor `Een leven lang leren'. Leren doe je overal en altijd: op school, maar ook in je vrije tijd en tijdens je werk. Met leren ben je eigenlijk nooit klaar. Iedere Bosschenaar weet wel iets of heeft iets geleerd over onze mooie stad. Deel deze kennis tijdens de BQ-test met anderen en leer van elkaar. Verschillende groepen uit de samenleving zullen tijdens de test gaan strijden om de eer: wie kent 's-Hertogenbosch het beste?

Thema
Dit jaar is het landelijke thema Leren en Werken, daarnaast is ook het Bossche jaarthema van de "Tijdreiziger" Straten en Pleinen toegevoegd. De deelnemers van de test worden ingedeeld in één van deze groepen en ook de vragen zullen op dit thema inspelen. U kunt zich dus nu al gaan voorbereiden! De test kan dit jaar in de zaal, in de wijk of thuis via internet gespeeld worden. U kunt meedoen als individu, of in groepsverband.

Aanmelden
Voor deelname in de zaal kunt u zich via de e-mail opgeven via het adres BQtest@kw1c.nl
Kunt u niet aanwezig zijn of mocht de zaal inmiddels vol zijn, dan kunt u zich ook aanmelden om op dezelfde avond de test via internet te maken. Voor deelname via internet kunt u zich aanmelden via het e-mail adres BQinternet@kw1c.nl Ook kunt u zich met meerdere personen tegelijkertijd inschrijven. Vermeld bij aanmelding wel uw naam, adres en telefoonnummer.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. Harry van der Schans via telefoonnummer (073) 6200200 of e-mail h.vanderschans@kw1c.nl Meer informatie over de Grôte Bossche BQ test is ook te vinden op www.kw1c.nl