Gemeente Wijk bij Duurstede

Commissie van advies voor de bezwaarschriften

De voorzitter van de commissie van advies voor de bezwaarschriften maakt bekend, dat deze commissie op maandag 24 september 2007 vanaf 19.15 uur in het gemeentehuis (commissiekamer) bijeen komt om de volgende bezwaarschriften te behandelen:

19.15 uur Bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het CIZ (namens burgemeester en wethouders) van 12 juni 2007, waarbij de aanvraag om in aanmerking te komen voor een individuele voorziening in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, t.w. hulp bij het huishouden in natura dan wel een persoonsgebonden budget te besteden aan hulp bij het huishouden, is afgewezen.

20.00 uur Bezwaarschrift gericht tegen het niet tijdig beslissen op een drietal verzoeken op grond van artikel 49 WRO.

20.45 uur Bezwaarschriften gericht tegen de beslissing van burgemeester en wethouders gepubliceerd op 4 juli 2007, waarbij een kapvergunning is verleend voor het kappen van 8 gemeentelijke bomen, waaronder één boom voor het perceel Hunze 48 te Wijk bij Duurstede.

21.30 uur Drie bezwaarschriften gericht tegen de beslissing van burgemeester en wethouders van 16 juli 2007, verzonden 16 juli 2007, waarbij een kapvergunning is verleend aan DPP Rijnweide B.V. voor het kappen van een houtopstand en 18 bomen aan Langs de Rijn 6 te Wijk bij Duurstede.

Tijdens deze openbare hoorzittingen worden de uitgenodigde belanghebbenden in de gelegenheid gesteld hun standpunt toe te lichten. Degene die een hoorzitting wil bijwonen, kan zich kort voor het aangegeven tijdstip bij de bode melden. De voorzitter kan echter besluiten dat een hoorzitting niet openbaar is, indien hierom door belanghebbenden wordt verzocht, of indien dit naar het oordeel van de voorzitter van de commissie gewenst is.