Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

Informatieavond over Schiphol

19 september 2007 print
Op maandagavond 24 september houden de gemeenteraadsfracties van Aalsmeer en Uithoorn een informatieavond over Schiphol. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis van Uithoorn en begint om 20.00 uur.

Voor de avond zijn de Tweede Kamerleden uitgenodigd die zich bezighouden met de luchtvaart. Zes kamerleden hebben inmiddels toegezegd in Uithoorn aanwezig te zullen zijn, tenzij zich dringende zaken voordoen waarbij zij niet gemist kunnen worden.

Doel van de avond

Het doel van de avond is de kamerleden te informeren over de toegenomen geluidshinder in onze regio en te praten over de toekomstplannen van Schiphol.

Presentaties

In een aantal presentaties wordt een schets gegeven van de achtergronden en gevolgen van de geluidshinder in de huidige situatie en in de toekomstscenario's.

Discussie

De kamerleden kunnen daarop reageren en vervolgens in discussie gaan met de raadsleden van de verschillende partijen.

Initiatief gemeenteraadsfracties

Deze avond is een initiatief van alle gemeenteraadsfracties die vertegenwoordigd zijn in de gemeenteraden van Aalsmeer en Uithoorn, zij vinden dit onderwerp zo belangrijk dat zij een krachtig gezamenlijk signaal willen afgeven aan de beleidsmakers in Den Haag.

Belangstellenden zijn van harte welkom als toehoorder op de publieke tribune.

Meer informatie

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de griffie (0297) 513 963
^
Polderbaan